Skip to content

Božićni grad

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. 

Play Video

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. 

Vrata Božićnog grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla. Ona je kao i mnogobrojni posjetitelji uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju. Na otvorenju je uživao i Dario Marčac, poznati Tik Tok influencer kao i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće koja se odlično provela na događanju.

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu.

Bozicni grad Family Mall pogled iz zraka 2021
Radno vrijeme Bozicni grad

Za ulazak u Božićni grad Family malla nije potrebna COVID potvrda, iako sukladno važećim epidemiološki mjerama za cijelo vrijeme boravka na otvorenom unutar Božićnog grada obavezno je:

  • održavati socijalnu distancu od min 1,5m
  • redovito dezinficirati ruke
  • u slučaju da nije moguće održavati socijalnu distancu od 1,5m obavezno je nošenje maski
cover fm

Popusti do -60 % u najvećem centru za namještaj s 25 specijaliziranih trgovina

Siječanj je mjesec popusta i sezonskih sniženja. Vrijeme je za novi komad namještaja koji će vašem domu dati posebnu notu! U potrazi ste za novom kuhinjom po mjeri, novim laminatima,
zimski-praznici-cover-family-mall

Zimski praznici u zabavnom parku na 7500m2

Djeca su na zimskim praznicima i ne znate kako kvalitetno ispuniti vrijeme? Dovedite manje klince u Igrandiu, a veće klince u Amazingu i zabavite se s njima ili dok oni
Docek nove godine 2022 za velike i malene Family mall

Pozivamo te na Doček Nove godine u Božićni grad! Luda zabava za velike i malene!

Ako si solo i nemaš djecu, opcija za proslavu Nove je puno. Na staru godinu ćeš otići do centra i sresti frendove, ekipu s posla, faksa i popiti kuhano vino
Posjeti Bozicni grad NACRTAJ SVOJU OBITELJ i osvoji vrijedne nagrade

Posjeti Božićni grad, NACRTAJ SVOJU OBITELJ i osvoji vrijedne nagrade!

Za sve posjetitelje Božićnog grada pripremili smo veliki kreativni natječaj. Prilikom ulaska u Božićni grad svaki posjetitelj u ruke dobije mapu grada i prijavnicu za kreativni natječaj.  Nakon zabave u

Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku. Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju “Nacrtaj svoju obitelj” gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

Letak Bozicni grad Family mall 1
0

Ne propustite  slikanje s djedom Božićnjakom i darivanje svakim danom od 16.00 do 21.00 h

 JANKOMIR