Skip to content

Pozivamo te na Doček Nove godine u Božićni grad! Luda zabava za velike i malene!

Ako si solo i nemaš djecu, opcija za proslavu Nove je puno. Na staru godinu ćeš otići do centra i sresti frendove, ekipu s posla, faksa i popiti kuhano vino ili šampanjac na slobodnom stolu kojeg jedva pronađete.  Ako imaš klince, a nemaš baka servis, opcije za ispraćaj stare i doček nove baš i nema.

Zato je Božićni grad Family malla odlučio organizirati osim adventske čarolije, organizirati i doček Nove 2022. godine s odbrojavanjem, vatrometom, specijalnim efektima i zdravicom u 20 h!

Play Video

Limitirana prodaja ulaznica je počela i svoje ulaznice možete kupiti na ulazu u Božićni grad svakim danom, također u Leggiero baru u Family mallu te online putem sustava Entrio.

Ulaznica za odrasle je 50 kn, a za djecu je ulaz besplatan.

Limitirali smo broj ulaznica tako da svi mogu uživati na dočeku, na disco klizanju, lunaparku i svemu što je Božićni grad pripremio za djecu.

Za odrasle je zabava zagarantirana uz TRASH PARTY mjuzu poznatog Food truck festivala na kotačima koji osim na mjuzu, brine da ne ostanete gladni te su pripremili novogodišnje specijalitete uz kuhano vino i gin da ne ostanete žedni.

Osim animatora koji će zabavljati djecu, zabavit se možete skupa s djecom na prostranom klizalištu i zaplesati uz poznate hitove.

Božićni grad je za ispraćaj stare godine otvoren od 14 do 22 h.

Proslavimo skupa i zaželimo svi zajedno bolju i ljepšu novu godinu svima!

Vidimo se u Božićnom gradu Family malla!

🎉 TRASH PARTY za odrasle
🎉 Djecji program s animatorima za djecu
🎉Mini disco za djecu
🎉 Posebna gastro ponuda Food truck festivala
🎉 Disco na ledu za velike i male
🎉 ODBROJAVANJE uz specijalne efekte u 20:00 h
🎉 Počinjemo u 14 h, a zabavljamo se i slavimo do 20 h!

Za ulazak u Božićni grad Family malla nije potrebna COVID potvrda, iako sukladno važećim epidemiološki mjerama za cijelo vrijeme boravka na otvorenom unutar Božićnog grada obavezno je:

  • održavati socijalnu distancu od min 1,5m
  • redovito dezinficirati ruke
  • u slučaju da nije moguće održavati socijalnu distancu od 1,5m obavezno je nošenje maski