Skip to content
Drvona Family
Drvona
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

,,Drvona” je inovativna i moderna tvrtka koja pruža usluge izrade namještaja  te opremanja prostora. Ponuda tvrtke uključuje kuhinje po mjeri, dnevne boravke i komode, ormare, dječje sobe i kupaonski namještaj, laminat, parket i vinil, sobna vrata po mjeri te ostale drvene proizvode za interijer i eksterijer.

U svoje reference tvrtka ubraja, kako privatne kuće i stanove, tako i apartmane, hotele i turističke komplekse, ugostiteljske objekte, kuće za odmor i kampove.

Namještaj by Drvona odlikuju vrhunski dizajn i estetska dotjeranost te izvrstan omjer cijene i kvalitete. Poseban naglasak stavlja se na izradu po mjeri te prilagođavanje potrebama i željama klijenata.

Stalnim educiranjem svojih djelatnika te tehnološkom modernizacijom proizvodnog procesa, Drvona održava korak s europskim i svjetskim trendovima u području opremanja i dizajna interijera.

U odabiru proizvoda koje Drvona nudi posebna se pozornost posvećuje raznolikosti, funkcionalnosti te inovativnosti kako bi svaki kupac pronašao ono što mu treba. Kupci mogu birati klasične, vlagootporne i vodootporne podove, podove prilagođene podnom grijanju, vinile ili pak raznovrsne parkete. Svi podovi dolaze u širokom rasponu dimenzija, klasa i dekora.

Sobna vrata su predstavljena kako standardnim klasičnim modelima, tako i kliznim, preklopnim ili pak vratima sa staklom. Naravno, uz mogućnost izrade po mjeri.

Isti princip maksimalne prilagođenosti potrebama kupaca i klijenata primjenjuje se u kreiranju ponude svakog Drvoninog proizvoda.

Drvona Interijer s porukom!

Novosti

Drvona

Sigurni smo da vam je Drvona kao moderna tvrtka koja se maksimalno prilagođava vašim željama i potrebama već dobro poznata. Dnevni boravci, kuhinje po mjeri, kupaonski namještaj i dječje sobe dio su Drvonine ponude, ali ipak vrijedi izdvojiti odličan izbor laminata i parketa.

Posebna se pažnja posvećuje raznolikosti i funkcionalnosti, a u izboru podova možete pronaći i vlagootporne, vodootporne te podove prikladne za podno grijanje. Ističe se širok raspon dimenzija, dekora i klasa, a trenutno možete pronaći i Hrast Rockford laminat po akcijskoj cijeni od 74,45 kn/m2 !

 JANKOMIR