Skip to content
cover fb clanak 2 - Hervisova najveća rasprodaja sportske odjeće, obuće i opreme u Family mallu od 14. do 23.04.!

Hervisova najveća rasprodaja sportske odjeće, obuće i opreme u Family mallu od 14. do 23.04.!

HERVIS je pripremio tone i kamione odjeće, obuće i opreme za najveću godišnju rasprodaju s popustima od 30 do 70% na čak 1000m2!

Na Hervisovoj rasprodaji čeka vas ponuda više od 50 fashion i lifestyle brandova:

Hervis Adidas, ASICS, Babolat, Benger, Boxeur Des Rues, Brooks, Buff, Columbia, Converse, Crocs, Cygnus, Dunlop, Fila, Fischer, Head, Helly Hansen, Hydro Flask, Jack & Jones, Joma, Kappa, Kilimanjaro, KTM, Merrell, Mizuno, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Salewa, Skechers, Salomon, Thalinger, Under Armour, Wilson, X Fact

centra mini filmar - Hervisova najveća rasprodaja sportske odjeće, obuće i opreme u Family mallu od 14. do 23.04.!

Uz HERVISOVU bogatu ponudu, na totalnoj rasprodaji možete pronaći ponudu dječje odjeće brenda CENTRA MINI I FILMAR s popustima do -50%!

Filmar je hrvatska modna marka namijenjena djeci od 1,5 do 12 godina, a sastoji se od baby i kids kolekcija. Filmar je razigrani modni brand koji se ističe kvalitetnim prirodnim materijalima prilagođenim za igranje bez granica. Kolekcije uz standardnu ponudu imaju i trendovsku notu za sve roditelje koji vole uskladiti mališane sa svojim stilom odijevanja uz visoku kvalitetu materijala.

Artikli na rasprodaji će biti: majice za dječake s kratkim i dugim rukavima i grafikama, muške kratke i duge hlače, ženske kratke i duge hlače, tunike, haljine s grafikama, suknje, ženske tajice, ženski kombinezoni bez rukava, muške i ženske trenirke…