Skip to content
Marnic
Marnic
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Marnic je tvrtka osnovana 2013. godine s ciljem da svojim kupcima pruži namještaj drugačiji od drugih. Kroz godine rada pozicionirali smo se kao vodeća tvrtka u opremanju interijera i eksterijera.

Ponuda koja obuhvaća namještaj raznih svjetskih brendova, širok spektar rasvjetnih tijela, dekoracija i dodataka u zadnjih se par godina usmjerila na stvaranje novih trendova u uređenju. Pokrenuvši custom made proizvodnju, uz svoju stalnu edukaciju, vjerujemo da stvaramo poseban potpis u svijetu dizajna interijera čemu svjedoče preko stotine opremljenih stanova, hotela te ugostiteljskih objekata.

Novosti

stukatura frame marnic 2
Artboard 1 copy 15

Iskoristite akciju do kraja mjeseca i osvježite svoj dom novim stolicama!

Jedna od glavnih prostorija za druženje svakog doma uz dnevni boravak svakako je blagovaonica! Započnite dan šalicom jutarnje kave po svom ukusu, okupite se oko stola i uživajte u obiteljskom ručku ili se družite uz desert na kraju dana. Toplina i komfor prvi su kriteriji za ovu prostoriju, a stolice kao glavni element trebaju biti udobne i dekorativne. Uklapaju li vam se u prostor više moderne stolice, jednostavno elegantne, ciljate na ekstra udobne ili želite neke koje će posebno privući pažnju i razigrati prostoriju? U jedinstvenom Marnic asortimanu možete pronaći baš one po svom guštu, odabrati tkaninu koju želite i iskoristiti black price akciju s kojom ostvarujete -30% popusta na sve stolice do kraja rujna!

 JANKOMIR