Skip to content
Möbel Land
Möbel Land
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Möbel Land– pravo malo kraljevstvo ekskluzivnog namještaja i neodoljivih detalja za dom.

Möbel Land nudi europske brendove od kojih neki, sve do sada, nisu bili dostupni unutar granica zemlje. Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta kod opremanja interijera.

Među brandovima su austrijske Ewe kuhinje kojima su više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja garancija kvalitete. Talijanski brend Loiudice&D, specijaliziran je za visoko kvalitetne i ručno rađene sofe.

U svijetu proizvodnje namještaja u blagovaonicama, spa­vaćim sobama i dnevnim boravcima ime talijanskog bren­da CamelGroup poznato je još od 1983. godine. Danas se s razlogom smatraju jednim od najvećih dobavljača namještaja u svijetu.

Istražite i njemačku Himollu, proizvođača ekskluzivnih dnevnih boravaka s tradicijom duljom od 70 godina, kao i još mnoge druge svjetske brandove.

Vjerujemo da je dom odraz ljudi koji u njemu žive. Mjesto gdje je baš sve onako kako želite, mjesto gdje se vi i vaši najmiliji osjećate ugodno. Zato različitim idejama za uređenje doma posvećujemo veliku pažnju – od inspiracije preko dekoracija pa do organizacije.

U Möbel Landu pronađite sve što je potrebno za stvaranje prostora koji ćete od srca nazivati domom.

 JANKOMIR