Skip to content
Möbel Land
Möbel Land
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Möbel Land– pravo malo kraljevstvo ekskluzivnog namještaja i neodoljivih detalja za dom.

Möbel Land nudi europske brendove od kojih neki, sve do sada, nisu bili dostupni unutar granica zemlje. Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta kod opremanja interijera.

Među brandovima su austrijske Ewe kuhinje kojima su više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja garancija kvalitete. Talijanski brend Loiudice&D, specijaliziran je za visoko kvalitetne i ručno rađene sofe.

U svijetu proizvodnje namještaja u blagovaonicama, spa­vaćim sobama i dnevnim boravcima ime talijanskog bren­da CamelGroup poznato je još od 1983. godine. Danas se s razlogom smatraju jednim od najvećih dobavljača namještaja u svijetu.

Istražite i njemačku Himollu, proizvođača ekskluzivnih dnevnih boravaka s tradicijom duljom od 70 godina, kao i još mnoge druge svjetske brandove.

Vjerujemo da je dom odraz ljudi koji u njemu žive. Mjesto gdje je baš sve onako kako želite, mjesto gdje se vi i vaši najmiliji osjećate ugodno. Zato različitim idejama za uređenje doma posvećujemo veliku pažnju – od inspiracije preko dekoracija pa do organizacije.

U Möbel Landu pronađite sve što je potrebno za stvaranje prostora koji ćete od srca nazivati domom.

U Möbel Landu do kraja godine traje VELIKA BOŽIĆNA AKCIJA

Posjetite naše trgovine i odaberite kvalitetan namještaj, moderne dekoracije ili opremu za dom po super cijenama!

mobel land bozicna akcija 01

Moderne sjedeće garniture su na fantastičnim popustima. Preferirate kožne ili možda garniture od tekstila, vrhunski dizajnirane i s dodatkom relax funkcije ili čak elektro-motora za što ugodniji položaj. Naravno tu je i veliki izbor boja za sve ukuse.

Izdvajamo vrhunsku kožnu talijansku garnituru Bollate po super cijeni.

mobel land bozicna akcija 02

Möbel Land nudi veliki izbor kreveta i madraca za vrhunsku udobnost i zdravo spavanje Boxspring kreveta NALA u cijenu uključuje madrac s đepičastom jezgom u 7 zona, visine 20 cm i nadmadracem visine 4cm koji vam osiguravaju Vam udobnos i dugotrajnost te zdrav i ugodan odmor. 

mobel land bozicna akcija 03

Od 7.12. do 31.12. u Möbel Landu smo za Vas pripremili veliki popust od -45% na sve vrhunske garderobne ormare po mjeri hrvatskog proizvođača Sphera. Klizni i klasični ormari rađeni po mjeri. Boje, materijal i raspored funkcionalnih elemenata po izboru.

 JANKOMIR