Skip to content
facebook cover docek nove3b - Najbolji doček Nove 2024. godine za djecu i roditelje u Božićnom gradu Family malla!

Najbolji doček Nove 2024. godine za djecu i roditelje u Božićnom gradu Family malla!

Imate malu djecu i želite isplanirati najbolji obiteljski doček Nove godine? Božićni grad Family malla doček je prilagodio dječjem uzrastu, a nudi vrhunsku zabavu za sve generacije od 14:00 do 21:00 h. 

Family Mall
Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb

Datum:
31.12.2023.

Radno vrijeme:
14:00 – 21:00h

Ulaznice:
Odrasli – 8,00€ 
Djeca – 4,00€ uz gratis poklon

 

PROGRAM ZA DOČEK:

  • DJ SANTA uz NOVOGODIŠNJI PROGRAM i MINI DISCO kojeg vode djedica i vilenjaci od 14:00 do 21:00h
  • SPEKTAKULARAN VATROMET u 19:30h
  • NOVOGODIŠNJE DARIVANJE U KUĆI DJEDA BOŽIĆNJAKA
  • KLIZANJE

Ispratite Staru godinu uz atrakcije poput novogodišnjeg mini disca uz Dj Santu, prigodan animatorski program, novogodišnje darivanje, spektakularan vatromet, atrakcije u lunaparku i još mnogo toga!

Ulaznice možete kupiti svaki dan na blagajnama Božićnog grada, kao i na sam dan dočeka 31.12.2023.

Obožavamo tradicije, a od svih nam je najdraži doček Nove godine! Ali kako ga organizirati tako da zadovolji baš sve članove obitelji – starije, klince, dječicu u kolicima pa i najdraža nam četveronožna stvorenja?

Family mall ima odlično rješenje u Božićnom gradu i spektakularan doček koji će vam ukloniti baš sve upitnike iznad glave! Muči te pronalaženje parkinga? Riješeno! Želiš nazdraviti za Novu, a i vatromet je dobrodošao? Riješeno! Želiš vidjeti i klince kako se vesele poklonu Djedice? Riješeno. Želiš imati ugodnu poziciju za stolom i zimske delicije pri ruci? Riješeno! Želiš vidjeti svoju djecu kako uživaju u klizanju? Ma, riješeno!

Zaista smo pokrili sve aspekte kako biste sa svojom obitelji imali bezbrižan i najbolji obiteljski doček Nove godine su Zagrebu!

Uzmite za ruke svoje najmilije i pridružite nam se u stvaranju najljepših uspomena s kojima ćemo bezbrižno, sretno i zadovoljno zakoračiti u Novu 2024.