Skip to content
rasprodaja family mall galileo vartex jordies web - Najveća rasprodaja odjeće – Galileo, Varteks i Jeordie’s do -70% čeka vas u Family mallu od 21.- 24.09.!

Najveća rasprodaja odjeće – Galileo, Varteks i Jeordie’s do -70% čeka vas u Family mallu od 21.- 24.09.!

VARTEKS, JEORDIE’S I GALILEO su pripremili tone i kamione robe spremne za najveću godišnju rasprodaju! Osim muških odijela, košulja, vesti, majici i jakni za NJEGA, pronaći će se i ženski asortiman za NJU, a za to se pripremio Varteks. 

Najveća rasprodaja muške i ženske odjeće te modnih dodataka biti će na čak 1200m2 u Family mallu u Škorpikovoj 11b.

Casual odijela, sakoi, svadbena odijela, cipele, remeni, kaputi, veste, polo majice, jakne i košulje za NJU I NJEGA!

Artboard 1 - Najveća rasprodaja odjeće – Galileo, Varteks i Jeordie’s do -70% čeka vas u Family mallu od 21.- 24.09.!

Galileo je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k cjelovitoj ponudi za svakog muškarca. U ponudi se nalaze odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, cipele, satovi, naočale, remeni, ukratko sve što jedan muškarac može trebati, na jednom mjestu. Galileo koncept je spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža branda. Branda koji karakteriziraju visoko estetizirana odijela, odijela koja dodatno naglašavaju muževnost. Galileo je utjelovio muškarca za 21. stoljeće, poslovnog ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca.

Artboard 2 1 - Najveća rasprodaja odjeće – Galileo, Varteks i Jeordie’s do -70% čeka vas u Family mallu od 21.- 24.09.!

Klasika s modnim pomakom – izraz je kojim možemo opisati svaki varteksov model.

Odjeća je taj divan omot koji našoj osobnosti daje priliku da se izrazi, da pošalje poruku, da bude prepoznata. I najvažnije – da izazove onaj toliko željeni WOW efekt. Važno nam je da uvijek izgledamo i osjećamo se privlačno. Stoga uz kvalitetu i tradiciju, Varteks njeguje i vrhunski suvremeni dizajn.

Željni sigurnosti i trajnih vrijednosti okrećemo se provjerenim i uvijek poželjnim komadima odjeće. Budimo svijest o tradiciji koja nije pomodna, već stilski dotjerana i bezvremenska. Vraćamo se korijenima dobrog odijevanja.

Prirodne tkanine vrhunskih sastava i kvalitete, precizno oblikovane forme, pomno odabrani dezeni i strukture osnova su ženske i muške Varteks kolekcije.

Boje, krojevi, uzorci, detalji, sastavljaju modni mozaik koji obavija vaše tijelo i šalje poruku: Osjećam se dobro! U svakoj prigodi.

Vrijeme je da ponovno OTKRIJETE VARTEKS!

Artboard 3 - Najveća rasprodaja odjeće – Galileo, Varteks i Jeordie’s do -70% čeka vas u Family mallu od 21.- 24.09.!

Jeordie’s kao poznati muški modni brand u svojoj ponudi ima kompletan asortiman potreban svakom muškarcu, gdje možete birati između sportske elegancije i klasike: odijela, cipela, kaputa, sakoa, vesta, majica, košulja, hlača, kravata, šalova i torbica.