Skip to content
Nord
Nord
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

U Nord salonu ćete pronaći kuhinje, slavine, kupaonski namještaj, kade i ostali asortiman potreban za opremanje kupaonice brandova Armal, Schmidler i Nord – renomiranog proizvođača namještaja i najvećeg hrvatskog proizvođača slavina, samoborskog Nord Produkta. Iskusni djelatnici će vam pomoći da iskombinirate kuhinju baš prema vašim potrebama, a zahvaljujući vlastitoj proizvodnji rokovi isporuke će biti kratki. U taktilnom vodenom svijetu najbolje ćete doživjeti mogućnosti koje nudi asortiman slavina i tuševa, a bezgraničnu slobodu za vašu inspiraciju pružit će vam Armal namještaj s više od 1000 kombinacija dimenzija, dekora i dizajna.

Novosti

Nord
Nord 2

Modularne kuhinje Nord -25% i dizajnerske blok kuhinje -50%

Namještaj iz uvoza dugo se čeka? Odaberite modularne kuhinje Nord koje su hrvatske proizvodnje i dolaze s kratkim rokovima isporuke! U razdoblju od 1.10. do 31.10.2021. samo u Nord maloprodajama potražite ih na popustu -25%, a dizajnerske blok kuhinje na popustu čak -50% do isteka zaliha!*

*Popust ne vrijedi za obične blok kuhinje, već sniženu robu, trajno niske cijene, aparate i sudopere. -50% vrijedi na asortiman dizajnerskih blok kuhinja Nord, a ne vrijedi na modularne kuhinje Nord te ne vrijedi na standardne serije blok kuhinja Nord. Popusti vrijede na sve vrste plaćanja do 12 rata. Popusti se ne zbrajaju i ne mogu se kombinirati s ostalim akcijama.

Nord modularne kuhinje

Nord modularne kuhinje su rješenje za baš sve. K tomu, nude beskonačnu mogućnost kreiranja i igranja s detaljima. Možete ih pogledati u salonima, a zatim ih naručiti prilagođene baš za vaš dom i životni stil. Dimenzije elemenata, radnu ploču, dekore fronti (vrata i ladica), kao i ručkice, birate po svojim željama.

Ove kuhinje su:

  • hrvatske proizvodnje
  • dolaze uz kratke rokove isporuke

U listopadu ih potražite na -25% popusta u Nord salonima!

Nord dizajnerske blok kuhinje

Čistoća izražaja kombinirana s maštovitim, neobičnim detaljima koji otkrivaju i ponosno ističu individualnost prostora i njihovih vlasnika. Dizajnerske blok kuhinje Nord u listopadu su snižene čak 50% do isteka zaliha. Ove kuhinje zadanih su dimenzija (2,42 m), a dolaze u 11 različitih kombinacija dekora.

*Popust ne vrijedi za obične blok kuhinje, već sniženu robu, trajno niske cijene, aparate i sudopere.

 JANKOMIR