Skip to content
COVER 1 - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Ovaj vikend ostajete u Zagrebu? Prognoziraju loše vrijeme, a išli bi negdje? Ne propustite Family mall vikend!

U goste nam stižu Dani čokolade i kave, najslađa manifestacija u gradu koja traje do 27.veljače u organizaciji Muzeja čokolade. Dok vi uživate u kupnji craft čokolada i pralina, djeca se mogu zabavljati zamaskirana na karnevalskoj zabavi u Family mall zabavnom parku na više od 7500 m2. Zabava u igraonicama i klopa u restoranima je još draža uz Story kupone s popustima do -50%. Ukoliko želite urediti svoj životni prostor ili ste u potrazi za  novim komadom namještaja, u više od 20 trgovina ispod Family krova možete iskoristiti ponudu iz novog kataloga s popustima do -55% !

FB dani cokolade - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Family mall će postati bogatiji  za novu slatku manifestaciju – Dane čokolade, slastica i kave koju organizira Muzej čokolade Zagreb. Vjerujemo da su istinski ljubitelji čokolade posjetili popularni Muzej čokolade u Zagrebu, a sada u njihovom angažmanu možete probati raznovrsne čokolade,  praline i ostale čoko craft proizvode od najpoznatijih čokolatijera.

karneval igrandia OG - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Počeo je ludi karneval u najvećem zabavnom parku u Family mallu! Karnevalskim danima najviše se vesele djeca koja se kostimiraju u svog omiljenog super junaka, uživaju u ulozi vatrogasca, policajca, kauboja, princeze, vještice ili budu najdraži lik iz crtića. Pozivamo vas i vašu djecu na ludu zabavu i ples pod maskama koja traje do 1.3.

OG Slika 1 - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Imamo ideju za najbolje obiteljsko druženje! Uz novi broj časopisa Story pripremili smo vam lude popuste na sve aktivnosti za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji! Amazinga atrakcije jednako su zanimljive mlađima, ali i onim starijima. Iskoristi kupone do -50% popusta na jedan od Amazinga paketa i uživaj u novoj vrsti nesvakidašnje zabave!

OG FB Katalog022022 - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Zavirite u svijet najveće ponude namještaja u više od 20 trgovina na jednom mjestu i pronađite nešto po svojoj mjeri i ukusu. Nova sjedeća garnitura vaš će dnevni boravak učiniti još udobniji za hladne dane koje volimo provoditi kod kuće, novi krevet osigurat će vam kvalitetan san ili odaberite ormar po mjeri.