Skip to content
COVER 1

Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne zabave, shoppinga i čokolade!

Ovaj vikend ostajete u Zagrebu? Prognoziraju loše vrijeme, a išli bi negdje? Ne propustite Family mall vikend!

U goste nam stižu Dani čokolade i kave, najslađa manifestacija u gradu koja traje do 27.veljače u organizaciji Muzeja čokolade. Dok vi uživate u kupnji craft čokolada i pralina, djeca se mogu zabavljati zamaskirana na karnevalskoj zabavi u Family mall zabavnom parku na više od 7500 m2. Zabava u igraonicama i klopa u restoranima je još draža uz Story kupone s popustima do -50%. Ukoliko želite urediti svoj životni prostor ili ste u potrazi za  novim komadom namještaja, u više od 20 trgovina ispod Family krova možete iskoristiti ponudu iz novog kataloga s popustima do -55% !

FB dani cokolade

Family mall će postati bogatiji  za novu slatku manifestaciju – Dane čokolade, slastica i kave koju organizira Muzej čokolade Zagreb. Vjerujemo da su istinski ljubitelji čokolade posjetili popularni Muzej čokolade u Zagrebu, a sada u njihovom angažmanu možete probati raznovrsne čokolade,  praline i ostale čoko craft proizvode od najpoznatijih čokolatijera.

karneval igrandia OG

Počeo je ludi karneval u najvećem zabavnom parku u Family mallu! Karnevalskim danima najviše se vesele djeca koja se kostimiraju u svog omiljenog super junaka, uživaju u ulozi vatrogasca, policajca, kauboja, princeze, vještice ili budu najdraži lik iz crtića. Pozivamo vas i vašu djecu na ludu zabavu i ples pod maskama koja traje do 1.3.

OG Slika 1

Imamo ideju za najbolje obiteljsko druženje! Uz novi broj časopisa Story pripremili smo vam lude popuste na sve aktivnosti za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji! Amazinga atrakcije jednako su zanimljive mlađima, ali i onim starijima. Iskoristi kupone do -50% popusta na jedan od Amazinga paketa i uživaj u novoj vrsti nesvakidašnje zabave!

OG FB Katalog022022

Zavirite u svijet najveće ponude namještaja u više od 20 trgovina na jednom mjestu i pronađite nešto po svojoj mjeri i ukusu. Nova sjedeća garnitura vaš će dnevni boravak učiniti još udobniji za hladne dane koje volimo provoditi kod kuće, novi krevet osigurat će vam kvalitetan san ili odaberite ormar po mjeri.

 JANKOMIR