Skip to content

Ove subote se otvara prvi BOŽIĆNI GRAD na 15 000 kvadrata kraj Family malla!

Pozivamo vas na otvorenje najvećeg BOŽIĆNOG GRADA ovu subotu u 16 h! Ulaz u Božićni grad nalazi se na prednjem parkingu Family malla uz sam centar.

Očekuje vas spektakularan vatromet u 17:30 h te Božićni nastup Zagrepčanki i dečki u 17:45h. Čarolija će se odvijati u našem Ledenom parku na klizalištu gdje djeca i roditelji mogu stati po prvi puta na led ili se pohvaliti dobro uvježbanom piruetom pod disco rasvjetom i svodom od tisuća lampica na otvorenom.

Letak Bozicni grad Family mall 1

Vilenjaci će se pobrinuti da se djeca zabavljaju kroz pjesmu i igru, a posjet djeda Božićnjaku posebno će razveseliti sve klince i klinceze kao i roditelje koji iz svoga djetinjstva nose fotografije s božićnog Velesajma. Djedica je pripremio poklone za svu djecu koja su ove godine bila dobra i poslušna.

Pripremili smo zabavu za cijelu obitelj s bogatim sadržajem za djecu, a ni roditelji neće biti zakinuti, štoviše svi će se ponovo htjeti vratiti. U subotu, 04.12. naša gradonačelnica koju sada nećemo imenovati, a svi ju znate, otvorit će vrata našeg Božićnog grada, nove atraktivne adventske lokacije u Zagrebu!

0

Ne propustite  slikanje s djedom Božićnjakom i darivanje svakim danom od 16.00 do 21.00 h

Radno vrijeme Bozicni grad
FTFX 2021 EVENT 1

U božićnim gastro delicijama te kuhanom vinu i ginu moći će te uživati na XMAS FOOD TRUCK FESTIVALU sa 7 vozila dobre klope na kotačima! Festival je zadužen za dobru klopu, cugu i mjuzu na kotačima, kao takav najpoznatiji je u gradu!

Svoje slasne street food zalogaje predstavit će: BarbaQ, Batak grill, Leggiero, Nadine fritule, Pri Suncu, Torterie, Zlatni dukat.

BATAK ADVENT PONUDA

ŠTO BOŽIĆNI GRAD ČINI TAKO POSEBNIM?

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile i zmajeve. U Božićnom gradu smjestile su se bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu.

Bozicni grad

Cijeli grad osvjetljen je stotinama tisuća lampica koje zaokružuju božićnu čaroliju Family malla na čak 15 000 kvadrata. Uživajte u dobroj glazbi, lunaparku sa vrtuljcima i vlakićima, klizalištu, dobroj hrani, bogatom dječjem programu i urbanim taktovima s FOOD TRUCK FESTIVALA! Ledeni park Božićnog grada krije instagramične kutke na kojima će te napraviti najbolje Božićne fotke! Nakon obilaska našeg adventa, na samom izlazu iz Božićnog grada vodimo vas u Family mall gdje će se tijekom trajanja Božićne priče odvijati i DANI KNJIGE sa više od 25 poznatih nakladnika. Pronađite novo štivo za djecu i knjigu za sebe, a na najvećoj rasprodaji knjiga u paviljonu na parkingu pronađite knjige već od 5 kn.

Zabavite se s obitelji i prijateljima, a djeci pružite nezaboravne Božićne uspomene.
Čarolija u Božićnom gradu može započeti…
Its all about family…
#Božićnigrad

Bozicni grad kupi ulaznicu online

ULAZ U BOŽIĆNI GRAD

Za ulazak u Božićni grad Family malla nije potrebna COVID potvrda, iako sukladno važećim epidemiološki mjerama za cijelo vrijeme boravka na otvorenom unutar Božićnog grada obavezno je:

  • održavati socijalnu distancu od min 1,5m
  • redovito dezinficirati ruke
  • u slučaju da nije moguće održavati socijalnu distancu od 1,5m obavezno je nošenje maski

 

putokaz Bozicni grad 1