Skip to content
COVER1 novi za web2

Najveća rasprodaja odjeće – Varteks, Jeordie’s i Galileo do -70% čeka vas u Family mallu od 04.- 06.11.!

VARTEKS, JEORDIE’S I GALILEO su pripremili tone i kamione robe spremne za najveću godišnju rasprodaju! Osim muških odijela, košulja, vesti, majici i jakni za NJEGA, pronaći će se i ženski asortiman za NJU, a za to se pripremio Varteks. Uz odijela i ostale odjevne predmete na rasprodaji će te moći kupiti i naočale na popustima do -70% koje priprema Ghetaldus.

Najveća rasprodaja muške i ženske odjeće te modnih dodataka biti će na  čak 1200m2 u Family mallu u Škorpikovoj 11b.

Rezervirajte prvi vikend u studenom i ulovite najbolje komade!

Casual odijela, sakoi, svadbena odijela, cipele, remeni, kaputi, veste, polo majice, jakne i košulje za NJU I NJEGA!

Jeordie’s kao poznati muški modni brand u svojoj ponudi ima kompletan asortiman potreban svakom muškarcu, gdje možete birati između sportske elegancije i klasike: odijela, cipela, kaputa, sakoa, vesta, majica, košulja, hlača, kravata, šalova i torbica.

Varteks je hrvatski modni brand sa stoljetnom tradicijom i sinonim je za klasičnu eleganciju i kvalitetu. U Varteksovoj ponudi osim sezonskih kolekcija koje nude veliki izbor formalne i casual odjeće, nalaze se i poslovna muška i ženska kolekcija, Varteks Young kolekcija odijela namijenjenu mladima te luksuzna Limited kolekcija. Varteksove kolekcije izrađene od vrhunskih tkanina kao što su Loro Piana, Marzotto, Angelico, Paulo de Oliveira, TG di Fabio. Kolekcije Varteks kaputa izrađuju se od luksuznih vunenih tkanina s kašmirom i moherom te predstavljaju fuziju klasične elegancije i suvremenih trendova. Sve Varteksove kolekcije nose pečat bezvremenske kvalitete, savršenih krojeva, pedantne izrade i vrhunskih, profinjenih tkanina.

Galileo je oduvijek imao jasnu viziju u kojem smjeru želi ići i razvijati se te se tvrtka potpuno okrenula k cjelovitoj ponudi za svakog muškarca. U ponudi se nalaze odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, cipele, satovi, naočale, remeni, ukratko sve što jedan muškarac može trebati, na jednom mjestu. Galileo koncept je spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža branda. Branda koji karakteriziraju visoko estetizirana odijela, odijela koja dodatno naglašavaju muževnost. Galileo je utjelovio muškarca za 21. stoljeće, poslovnog ali s dozom urbanosti i naglašene elegancije.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brand za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu; odjeću, obuću i modne dodatke za ležernije, sportske varijante. Imati dobro muško odijelo glavni je prioritet svakog muškarca.