Skip to content
ria home cover
ria home

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Ria Home

Poduzeće RIA export import d.o.o. osnovano je i počelo s poslovanjem 1994. godine u Varaždinu. Poduzeće se primarno bavi veleprodajom građevnog materijala od čega pretežito fasadnim sustavima sa skladišnim i prodajnim prostorom u Kućan Marofu, Zelena 44. U travnju 2016. napravljen je lagani zaokret u poslovanju i otvorena je prodavaonica namještajem i dekoracijama za kuću RIA HOME.

Naša je vizija zaokružiti naš asortiman i djelovati u skladu s našim sloganom „Od podruma do krova poduzeće smo za ostvarenje Vaših snova!“. U skladu s time misija nam je da kupcu pružimo vrhunsku kvalitetu i dizajn, po pristupačnoj cijeni i sa garancijom kvalitete.Veseli nas da su kupci od početka prepoznali naše nadahnuće bojama i poseban dizajn, te i sami pokazali oduševljenje i velik interes za malo drugačijim kombinacijama boja, življim bojama i malo drugačijim komadima namještaja.

Svojim asortimanom pokušavamo zadovoljiti sve ukuse i potrebe kupaca, pa tako možemo ponuditi namještaj modernih linija, klasičnih, ali i romantičnih pomalo retro linija. Sav tapicirani namještaj se radi prema željama kupca, što znači da svaki kupac može sam dizajnirati svoju garnituru prema svojim potrebama. Rokovi isporuke su nam vrlo brzi, ovisno o vrsti artikla, uglavnom 30 dana, osim pojedinih artikala koji se isporučuju u roku do 60 dana.

RIA HOME namještaj koja stvara dom!