Skip to content
Mjesec Kuhinja Family mall - U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje
U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje

Sasvim namjerno, Family mall je u srpnju skuhao vruće popuste do -50% na kuhinje po mjeri! Popusti vrijede od 1.-31.7. 2022. te se odnose na kuhinje DANKüchen, Eduro, Drvona te kuhinje branda Jela i Nobilia. Kuhinja je srce svakog doma, a onaj koji drži kuhaču zaslužuje novu kuhinju i novu radnu plohu na kojoj će svakodnevno uživati kreirajući delicije za svoju obitelj! U Family mallu pogledajte najveću ponudu kuhinja, poslušajte stručnjake i projektirajte svoju novu oazu. Sa godišnjeg odmora vratite se odmorni i spremni za spremanje starih recepata u novoj kuhinji po vašoj mjeri! Iz ponude izdvajamo:

cover dankuchen mjesec kuhinja - U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje

Inovacije, dizajn i najbolja kvaliteta su najbitnije odlike DANKüchen kuhinja.

Kroz cijeli mjesec srpanj možete iskoristiti popuste do -55% na odabrane elemente kuhinje. Pri odabiru kuhinje pomoći će vam profesionalci te prije same narudžbe imate besplatno 3D projektiranje kuhinje. Osim popusta, pri kupovini DANKüchen kuhinje SAMSUNG KLIMA UREĐAJ GRATIS! Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Saznajte više ili kontaktirajte DANKüchen.

cover nobilia mjesec kuhinja - U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje

U Worskhop dreamsu pronađite NOBILIA kuhinje po mjeri na popustu do -50%

Prodajni uspjeh Nobilia kuhinja po mjeri su njemačka kvaliteta, savršena obrada, suvremen dizajn i odlična vrijednost. Prilikom izbora kuhinje po mjeri vodilja je zahtjev ili želja kupca, mogućnost prostora i najadekvatnije rješenje za njegovu uklopivost. Razgovor, ideje, prijedlozi, biranje kvalitetnih materijala, boja, ručkica, okova i ostalih elemenata. Gratis izrada kompjuterskog 3D prikaza prostora, završni dogovor te dostava i montaža čeka vas u Workshop dreams showroomu u Family mallu. Saznaj više ili kontaktiraj Workshop dreams.

eduro cover - U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje
Kuhinja po mjeri za život po mjeri! Eduro je pripremio akciju na kuhinje po mjeri s popustom -30%!

Izrađene najnovijim tehnologijama od kvalitetnih i trajnih materijala, EDURO kuhinje po mjeri prilagođavaju se vama. Bilo da je klasična ili moderna, u svojoj novoj kuhinji možete izabrati sve što zamislite – prilagođenu visinu rada, korpusa, elemente različitih načina otvaranja, široku paletu boja i dekora vratnica, te radnih ploča uz dodatnu opremu. Dogovorite BESPLATNO savjetovanje s našim profesionalnim dizajnerima još danas jer Eduro kuhinje po mjeri oduševit će i one s najistančanijim ukusom! Kako bi svojim kupcima osigurali najveću kvalitetu i talijanski dizajn, za Eduro ih proizvodi prestižna tvornica kuhinja u Italiji, koja je svoju prvu kuhinju proizvela još davne 1830. godine. Popust vrijedi do kraja srpnja. Saznaj više ili kontaktiraj Eduro.

drvona cover - U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje
Drvona Premium – vrhunski dizajn i izrada kuhinja prema vašim mjerama i željama od vrhunskih materijala.
U mjesecu kuhinja možete pogledati ponudu Drvone. koja je prepoznatljiva po izradi unikatnog namještaja po vašim mjerama i željama. Odaberite između brojnih vrhunskih materijala koji u kombinaciji s visokokvalitetnim okovima i praktičnim rješenjima za organizaciju čine vašu kuhinju tako posebnom.  Važno je naglasiti i vlastitu proizvodnju u proizvodnom pogonu u Karlovcu, gdje već više od 20 godina uspješno pretvaraju želje kupaca u stvarnost. Iskoristite ponudu od -30% za sve narudžbe kuhinja po mjeri u mjesecu srpnju!
cover jela mjesec kuhinja - U potrazi ste za kuhinjom? Family mall donosi popuste do -50% na kuhinje
Si Studio sa kuhinjama JELA donosi popuste do -40%

Si Studio sa kuhinjama JELA donosi popuste do -40% na INFINITY kuhinje za gotovinsko plaćanje i do -30% za kartično plaćanje. Ostali program Jela kuhinja snižen je do -20% za gotovinsko plaćanje. Model Infinity dostupan je u modernoj i atraktivnoj antracit sivoj i uvijek aktualnoj kristalno bijeloj boji. Najnovija UV lak tehnologija sa visokim sjajem od 99,7%, pruža veliku otpornost na fizička oštećenja što je kod kuhinja posebno važno. Ladice i krila su sa soft-close mehanizmima, pa tiho zatvaranje dodatno stvara harmoničan dizajn ove kuhinje. Odabirom kuhinje ovog branda sigurno nećete pogriješiti. Saznaj više ili kontaktiraj Si studio.

Popusti i akcije se međusobno ne zbrajaju, akcijska ponuda vrijedi do 31.srpnja u poslovnicama u Family mallu.

Vrijeme je za novu kuhinju!