Skip to content

U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Povodom otvorenja pripremili smo vam super akcije i popuste na poznate brandove u svijetu namještaja.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom kuhinjom po vašoj mjeri, spavaćom sobom koja će unijeti novu energiju u vaš dom ili parketom za izmjenu temelja vašeg životnog prostora; bogata ponuda i popusti do -50 % olakšati će odluku oko kupnje.

Popuste su vam pripremili Möbel Land, Dan Kuchen, Eduro, Nord, Škrejanc, Marnic, Nord, Si Studio, Luna Home, Simpo, Concordia, Medipur, Luxuria, Rattan Sedia i Drvona.

Family Mall POPUSTI 50 GA FB IG FB 1080x1080px - U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Osim popusta na namještaj, Links je pripremio odlične akcije na odabrane proizvode zbog kojih su se kroz vikend stvarali jednaki redovi za kupnju kao i u Plodinama, a Bipa u tijeku ima -30 % na sve proizvode dekorativne kozmetike i dodatne akcije.

Pod Family fun&home Mall krovom pronaći će te inspiraciju i rješenja za vaš dom iz snova!

Začinite svoj životni prostor i učinite boravak vaše obitelji ugodnijim, a život organiziranijim odabirom pravih rješenja za vaš dom.

Family fun and home Mall je nezaobilazna shopping destinacija za sve obitelji koje svoj dom tek stvaraju ili starom prostoru dodaju novu notu biranjem odgovarajućih rješenja i komada namještaja.

Family mall, namještaj s karakterom za vaš dom iz snova.

Sve je spremno i za veliko otvaranje najvećeg adrenalinsko-trampolinskog zabavnog parka Amazinga te najvećeg i najzabavnijeg kompleksa dječjih igraonica u regiji Igrandia.

Vidimo se!
#familyfirst
#familymall

facebook cover@2x - U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Dani čokolade i kave od 1. do 3. ožujka u Family mallu

Muzej čokolade Zagreb u suradnji s Family mallom  1.-3. ožujka po treći put oranizira najveću čoko kava manifestaciju na ovim prostorima –  Dane čokolade i kave! U prostorima Family mall centra u
naslovnica za clanak - U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Ekskluzivni Koi & Bonsai Show u Family Mallu od 24.-26. svibnja

Koi & Bonsai Show u Family Mallu od 24. do 26. svibnja 2024. pružit će ekskluzivnu priliku za istraživanje čarobnog svijeta koi šarana, bonsaija i japanske kulture. U Pavilionu 2 Family mall
sajam namjestaja dekora 2024 - U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Sajam namještaja i dekora 8.-10. ožujka u Family mallu

Četvrto izdanje SAJMA NAMJEŠTAJA I DEKORA u Family mallu u Zagrebu, 8.-10. ožujka predstavlja atraktivan prodajni koncept industrije interijera i eksterijera u Hrvatskoj. Jedinstvenu ponudu namještaja i dekora predstavit će 24 trgovine
facebook cover mjesec garnitura 1 - U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Mjesec garnitura u Family mallu

U potrazi ste za garniturom i osvježenjem dnevne sobe kao najbitnijeg djela životnog prostora? Pronađite odgovarajuću garnituru u Family mall mjesecu garnitura s popustima do -60%! Pogledajte dio ponude naših trgovina specijaliziranih za
Trendovi u uređenju interijera 2024.

Sajam namještaja i dekora u Family mallu otkriva trendove u uređenju interijera 2024. – prijave su još u tijeku!

Početak godine idealna je prilika da rezimiramo dosadašnje trendove koji su izvrsna podloga za nastanak novih, još uzbudljivijih! Naravno, pričamo o trendovima u uređenju interijera 2024.! Najnovije trendove, inspiraciju i najbolja rješenja
facebook cover zimsko snizenje - U potrazi ste za savršenim komadom namještaja? Novootvoreni Family Mall ima super popuste do -50%!

Zimsko sniženje namještaja do -70% do 10.1.2024. u Family mallu!

Iskoristite zadnju priliku i kupite namještaj na finalnim zimskim popustima! Kreveti, garniture, stolice i sve što trebate na jednom mjestu, u Family mallu do 10. siječnja 2024. STOL SIENA T 160×90/200cm1000,00 €199,00