Skip to content
Cover 3. Union Drvo fotografija 2048 x 700 px 2 2 - Union Drvo Adria
UNION DRVO ADRIA - Union Drvo Adria

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Union Drvo Adria

Namještaj robne marke Union Drvo već treće desetljeće zaredom krasi najljepše lokale od obale do Zagreba i šire. Svaki komad namještaja pomno je osmišljen i detaljno izrađen prema zahtjevu klijenta. Veliki izbor najljepših modela stolica, fotelja, sofa, stolova kao i vanjskog namještaja, s još većim izborom materijala i završnih obrada, sredinom prosinca stiže u Family mall.

Kolekcije namještaja za interijer kreću se od tradicionalnih i bistro stolica, gdje se prirodni materijali savršeno kombiniraju s odabranom bojom tkanine, ukrašene prošivanjem po narudžbi. Slijede moderne tapecirane stolice i fotelje, u kombinaciji s metalnim ili drvenim nogama, te presvlake po izboru. Osim standardnih sofa i klupa, često se izrađuju iu dimenzijama po želji. Stolovi pružaju izvrsnu priliku za odabir i kombiniranje materijala i završnih obrada. Dizajn, kvaliteta i unikatnost krase svaki komad namještaja.

Asortiman vrtnog namještaja uključuje pomno birane kolekcije, u materijalima od tikovine, preko tehno ratana do konopa u raznim bojama i dezenima.

Namještaj Union Drvo učinit će vaš interijer i eksterijer dugotrajnim i uvijek zapaženim i aktualnim.