Skip to content
bipa family mall - Bipa
BIPA

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
09:00-21:00h

Ned.:
09:00-19:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Bipa

BIPA poslovnicama možeš pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom, a sve to po vrlo povoljnim cijenama.

Upravo zato, BIPA se neprestano trudi udovoljiti svim željama svojih kupaca. To dokazuje i široka ponuda proizvoda koji se mogu pronaći na BIPINIM  policama. Između gotovo 10000 artikala međunarodnih marki, svatko tko zakorači BIPA svijet zasigurno će pronaći ponešto za sebe. BIPA misli na sve – na žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce i na dom.

Tako se u asortimanu BIPE nalaze brojni poznati brandovi visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, L’Oréal Paris, Max Factor, Bourjois, Rimmel, Catrice, wet n wild, The Balm i Eveline.

Pored spomenutih međunarodnih brandova, BIPA je za svoje kupce osmislila i vlastite marke proizvoda kako bi im kupnju učinila još vedrijom i povoljnijom.

BIPINE vlastite robne marke ulazi linija dekorativne kozmetike – LOOK BY BIPA Široki asortiman linije TODAY nudi kozmetičke proizvode za osobnu njegu i higijenu za svakodnevnu upotrebu po povoljnim cijenama.

Osim kozmetike, BIPA je u svoje robne marke uvrstila i brand B.STYLED čiji asortiman obuhvaća kvalitetne najlonke i čarape.

No, ponuda BIPE ne završava tu!

Kako bi nagradila vjernost svojih klijenata, BIPA im nudi korištenje BIPA Card kartice koja donosi brojne pogodnosti za svoje članove.

Drogerija BIPA dio je REWE Austrija-grupacije.

Spomenuta grupacija dio je međunarodnog REWE koncerna koji je jedan od vodećih trgovačkih koncerna.

Srž BIPINE poslovne filozofije sadržana je u samom orginalnom nazivu „BILLIG PARFÜMERIE“ – što znači „povoljna parfumerija“.