Skip to content
Chair4U cover - Chair4u
chair4u

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Chair4u

Chair4u je mjesto gdje ćete naći veliki izbor blagovaonskih i barskih stolica, stolova i stolića, rasvjete, sjedećih garnitura i fotelja, ormarića i komoda, polica te raznih zanimljivih dekoracija pažljivo odabranih kako bi donijeli nešto novo i drugačije u Vaš dom.

Odabrali smo nekoliko proizvođača sa sličnom vizijom namještaja kao što je naša i dogovorili suradnju. Nudimo proizvode iz vlastitog uvoza kao i proizvode poznatih brandova – Zuiver, Dutchbone, White Label Living, Bold Monkey, La Forma, Qeeboo, Fatboy.

Ponosni smo na naš izbor barskih i polubarskih stolica koje krase mnoge domove i ugostiteljske objekte. U našoj ponudi također možete naći tapete Graham & Brown koje će unijeti brzu, a efektnu promjenu.

Neke od pogodnosti koje nudimo jesu besplatna dostava, plaćanje na rate i više od 3.500 tisuće proizvoda koje možete pregledati u našoj web trgovini gdje možete pronaći i inspiraciju za uređenje svog prostora. Ako ste neodlučni, uvijek možete posjetiti naš showroom. Opcija 'Moguće pogledati u showroomu' omogućava Vam da jednostavno provjerite imamo li ono što Vas zanima u izložbenom salonu u Family Mall-u.

Volimo lijepo i uvijek se trudimo ponuditi nešto bolje, ljepše i drugačije. Pazimo na osobni pristup svakom kupcu i naš tim će uvijek dati sve od sebe kako bi pomogli u cijelom procesu – od narudžbe do isporuke. Ako imate pitanje ili trebate savjet uvijek se možete javiti na gore navedene kontakt podatke ili na live chat na našoj stranici.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom ponudom kao što smo i mi.

Veselimo se Vašoj posjeti,
Chair4u Tim!