Skip to content
chair4u
chair4u
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Chair4u je mjesto gdje ćete naći veliki izbor blagovaonskih i barskih stolica, stolova i stolića, rasvjete, sjedećih garnitura i fotelja, ormarića i komoda, polica te raznih zanimljivih dekoracija pažljivo odabranih kako bi donijeli nešto novo i drugačije u Vaš dom.

Odabrali smo nekoliko proizvođača sa sličnom vizijom namještaja kao što je naša i dogovorili suradnju. Nudimo proizvode iz vlastitog uvoza kao i proizvode poznatih brandova – Zuiver, Dutchbone, White Label Living, Bold Monkey, La Forma, Qeeboo, Fatboy.

Ponosni smo na naš izbor barskih i polubarskih stolica koje krase mnoge domove i ugostiteljske objekte. U našoj ponudi također možete naći tapete Graham & Brown koje će unijeti brzu, a efektnu promjenu.

Neke od pogodnosti koje nudimo jesu besplatna dostava, plaćanje na rate i više od 3.500 tisuće proizvoda koje možete pregledati u našoj web trgovini gdje možete pronaći i inspiraciju za uređenje svog prostora. Ako ste neodlučni, uvijek možete posjetiti naš showroom. Opcija 'Moguće pogledati u showroomu' omogućava Vam da jednostavno provjerite imamo li ono što Vas zanima u izložbenom salonu u Family Mall-u.

Volimo lijepo i uvijek se trudimo ponuditi nešto bolje, ljepše i drugačije. Pazimo na osobni pristup svakom kupcu i naš tim će uvijek dati sve od sebe kako bi pomogli u cijelom procesu – od narudžbe do isporuke. Ako imate pitanje ili trebate savjet uvijek se možete javiti na gore navedene kontakt podatke ili na live chat na našoj stranici.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom ponudom kao što smo i mi.

Veselimo se Vašoj posjeti,
Chair4u Tim!

Novosti

Chair4u 2
Chair4u 1

Zuiver

LOFT design house već je 14 godina na tržištu prepoznat kao tvrtka modernog dizajna i inovativnog pristupa. Posebno su ponosni na Loft Studio za spavanje u kojem svatko može pronaći idealan krevet i madrac za svoj ukus i navike. Madrace i krevete možete isprobati uz vodstvo stručnog osoblja, a trenutno možete ostvariti i do 20% popusta na odabrane modele kreveta. Vidimo se u Loft Studiu spavanja!

La Forma

Profesionalci koji se dizajnom stolica bave još od 1982. porijeklom su iz živopisne Španjolske, a dizajn im je, kao što već svi znamo, jača strana. Fokus stavljaju na održivost i kvalitetu, a njihovi će komadi namještaja utopliti svaku prostoriju u vašem domu.

 JANKOMIR