Skip to content
Concordia cover - Concordia
Concordia - Concordia

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Concordia

Namještaj Concordia djeluje na hrvatskom tržištu više od 20 godina. U to vrijeme imali smo zadovoljstvo surađivati s mnogim zadovoljnim kupcima i suradnicima u Hrvatskoj i inozemstvu. Pažljivo odabiremo najkvalitetnije i najpouzdanije dobavljače, uglavnom s njemačkog tržišta, kako bismo vam pružili najbolju kvalitetu namještaja i usluga. Ponosni smo na dugogodišnje iskustvo u prodaji namještaja i stečeno znanje. Trenutno imamo 3 salona namještaja. Mi smo tim – volimo ono što radimo i uživamo u međusobnom društvu. Naša je atmosfera opuštena i u našem uredu često možete čuti smijeh, ali svatko od nas je vrlo ozbiljan i profesionalan u pogledu svojih odgovornosti i obaveza. Uvijek smo spremni pomoći jedni drugima i našim klijentima. 

Povjerenje i transparentnost – Imamo povjerenje u naše kolege i u naše klijente. Iskreni smo, otvoreni i uvijek nastojimo biti maksimalno transparentni u svim našim postupcima i ponašanju prema kolegama i prema klijentima. 

Briga o zaposlenicima i briga o klijentima su nam na prvom mjestu. Radimo na tome da stvorimo mirno i sigurno okruženje s ljudima koji vole svoj posao.  Zadovoljni zaposlenik = zadovoljni klijent = uspješan tim. Trudimo se omogućiti svojim klijentima najugodnije i najjednostavnije iskustvo u kupnji namještaja.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.