Skip to content
cover eduro - Eduro
Eduro

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Eduro

Eduro – sve za vaš život po mjeri!

Uređenje vašeg životnog prostora jednostavnije je s Edurom!

EDURO je postao sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu. Kroz više od 23 godine intenzivnog razvoja vodeća su tvrtka u zemlji za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata, sklopivih kreveta, kao i ostalog namještaja po mjeri. Novost u ponudi su i kuhinje po mjeri koje za Eduro proizvodi prestižna tvornica kuhinja u Italiji, a u ponudi se ističu i kvalitetne garniture, fotelje, stolice, blagovaonski stolovi i club stolići, kreveti, madraci i podnice.

Osim toga, EDURO svojim kupcima daje i  10 godina garancije na klizne sisteme po čemu se ističu na hrvatskom tržištu. Njihovi stručnjaci su razvili jedinstvene klizne sisteme, a svojom kvalitetom prepoznati su diljem Europe. Trajnost proizvoda garantiraju odabirom kvalitetnih materijala i kvalitetnom izradom, a kako i sami poručuju: „Kvaliteta dovodi do zadovoljnih kupaca, a zadovoljan kupac naša je najbolja reklama“. Eduro tim ujedno je ponosan na sve nagrade koje su osvojili, a posebno ističu one koje ocjenjuju kupci kao što su nagrada „Best Buy“, „Quadal medal“, „Superbrands“, znak „Hrvatska kvaliteta“ te brojne druge…

Njihove salone namještaja pronađite diljem Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split), a proizvodni pogon nalazi se u Velikoj Gorici.

Tim dizajnera tu je za inspiraciju i savjet oko uređenja, stoga im se obratite s povjerenjem. Eduro – sve za vaš život po mjeri!