Skip to content
Eduro
Eduro
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Eduro – sve za vaš život po mjeri!

Uređenje vašeg životnog prostora jednostavnije je s Edurom!

EDURO je postao sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu. Kroz više od 23 godine intenzivnog razvoja vodeća su tvrtka u zemlji za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata, sklopivih kreveta, kao i ostalog namještaja po mjeri. Novost u ponudi su i kuhinje po mjeri koje za Eduro proizvodi prestižna tvornica kuhinja u Italiji, a u ponudi se ističu i kvalitetne garniture, fotelje, stolice, blagovaonski stolovi i club stolići, kreveti, madraci i podnice.

Osim toga, EDURO svojim kupcima daje i  10 godina garancije na klizne sisteme po čemu se ističu na hrvatskom tržištu. Njihovi stručnjaci su razvili jedinstvene klizne sisteme, a svojom kvalitetom prepoznati su diljem Europe. Trajnost proizvoda garantiraju odabirom kvalitetnih materijala i kvalitetnom izradom, a kako i sami poručuju: „Kvaliteta dovodi do zadovoljnih kupaca, a zadovoljan kupac naša je najbolja reklama“. Eduro tim ujedno je ponosan na sve nagrade koje su osvojili, a posebno ističu one koje ocjenjuju kupci kao što su nagrada „Best Buy“, „Quadal medal“, „Superbrands“, znak „Hrvatska kvaliteta“ te brojne druge…

Njihove salone namještaja pronađite diljem Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split), a proizvodni pogon nalazi se u Velikoj Gorici.

Tim dizajnera tu je za inspiraciju i savjet oko uređenja, stoga im se obratite s povjerenjem. Eduro – sve za vaš život po mjeri!

NOVOSTI

Eduro - Život po mjeri!

EDURO svojim kupcima daje 10 godina garancije na klizne sisteme po čemu se ističemo na hrvatskom tržištu. Naši stručnjaci razvili su jedinstvene klizne sisteme, a svojom kvalitetom prepoznati smo diljem Europe. Kvaliteta dovodi do zadovoljnih kupaca, a zadovoljan kupac naša je najbolja reklama.

Ormar s vašim potpisom
Vi ste glavni dizajner svojeg Eduro ugradbenog ormara!
Potpuno ćemo personalizirati ormare vašim potrebama kako bi se potpuno uklopio u vaš životni prostor.
Omogućit ćemo vam da najbolje iskoristite svaki centimetar ormara prema vašim potrebama.

WEB EDURO
Artboard 1 copy 22

Organizirajte svoj prostor idealnim ugradbenim ormarom već od 1.161 kn/m 2 uz čak 10 godina garancije!

Kladimo se da je ormar jedan od najvažnijih komada namještaja u vašem domu! Zamislite se u ulozi glavnog dizajnera idealnog garderobnog ormara koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i maksimalno iskoristiti svaki centimetar vašeg životnog prostora. Eduro vam uz stručnu pomoć i vodstvo daje upravo tu priliku i omogućava vam da ostavite svoj potpis na jedinstvenom dizajnu! Organizirajte svoj prostor idealnim ugradbenim ormarom već od 1.161 kn/m 2 uz čak 10 godina garancije!

ARHIVA NOVOSTI

Danijela stukatura frame 1
Eduro stukatura frame 2 1

LJETO udobnog spavanja započelo je u Eduru, a možete ostvariti popuste do 20% na sve modele kreveta i madraca. 

Promocija traje u razdoblju od 1.7.2021 do 1.9.2021.

Osim ljetne akcije na krevete i madrace, Eduro je za svoje kupce pripremio još iznenađenja! Vrijeme je da napravite nešto dobro za sebe i svoju obitelj!

Kako bi makeover prošao u najboljem mogućem redu, osigurali smo PROMO POPUSTE za uređenje svakog kutka vašeg doma.

Za ugradbene ormare, klizne pregradne stijene, garderobne sobe s kliznim vratima i klizna vrata ostvarite do 20% popusta za izradu po mjeri. Na samostalne komode, otvorene korpuse, blagovaonske stolove, club stoliće, RELAX program (garniture, fotelje, stolice) isto tako možete ostvariti do 20% popusta, dok za sav ostali komadni namještaj (komode, ormare na pant, te složenije kombinacije otvorenih polica, ladica i/ili ormara na pant) odobravamo do 13% popusta!

Novo u Eduro ponudi svakako su kuhinje po mjeri talijanskog dizajna na kojima možete uštedjeti čak do 30% (popust se ne odobrava na kuhinjske aparate).

Zatražite svoju ponudu već danas u nekoj od Eduro poslovnica u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu. 

www.eduro.hr

Eduro – život po mjeri

 JANKOMIR