Skip to content

ENZA HOME – novi brand u svijetu namještaja u Hrvatskoj, a već dugo poznat u svijetu!

Veliki i poznat internacionalni brand namještaja s preko 500 poslovnica u 60 zemalja konačno je stigao u Zagreb pod krov Family malla!

Nova trgovina Enza home proteže se na skoro 2000 kvadrata i na hrvatsko tržište donosi luksuz koji nikad nije bio dostupniji! Enza Home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života. Enza Home oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u vaš dom. Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna. Enza Home daje prioritet zadovoljstvu kupaca svojom širokom mrežom usluga i održavanja koja se proteže po cijelom svijetu, a svojim korisnicima nudi mnogo više od namještaja – nudi stil života. Enza Home poziva vas da upoznate potpuno nove svjetove u svojoj globalnoj mreži koncept trgovina.

Prilikom otvorenja Enza home daruje -15 % popusta na cijelu ponudu!

novost fotka u okviru 1 - ENZA HOME – novi brand u svijetu namještaja u Hrvatskoj, a već dugo poznat u svijetu!
novost fotka u okviru 2 - ENZA HOME – novi brand u svijetu namještaja u Hrvatskoj, a već dugo poznat u svijetu!

Niste sigurni što bi idealno pristajalo u vaš prostor? Imate nedoumice oko uređenja ili vam je teško vizualizirati namještaj unutar određene prostorije –Enza home arhitekti stoje vam na raspolaganju. Unutar Enza home trgovine, čeka vas naš arhitektonski tim koji će vam sa zadovoljstvom pomoći pri konceptu, odabiru, 3D vizualizaciji vašeg prostora ili vas čak posjetiti na lokaciji koju uređujete. Obratite im se s povjerenjem.

SVIJET ZA SPAVANJE NA YATAŞU JE I U ENZI
Namještaj, madraci i kućni tekstil pod istim su krovom. Yataş Bedding World također je u Enza Homeu s profesionalnim Yataş krevetima koji godinama nude beskompromisnu kvalitetu, tekstilni proizvodi za dom koji dodaju eleganciju vašem uređenju spavaće sobe.

Za više informacija posjetite služebnu web stranicu: https://www.enzahome.com/en-HR

Vidimo se u novootvorenoj trgovini dostupnog luksuza u Family mallu!