Skip to content
Enza home FM web core fotka
enza-home
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Enza Home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života. Enza Home oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u vaš dom. Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna. Enza Home daje prioritet zadovoljstvu kupaca svojom širokom mrežom usluga i održavanja koja se proteže po cijelom svijetu, a svojim korisnicima nudi mnogo više od namještaja – nudi stil života. Enza Home poziva vas da upoznate potpuno nove svjetove u svojoj globalnoj mreži koncept trgovina.

DIZAJN
Donosimo pristup dizajnu nadohvat ruke kombinirajući kvalitetu s estetikom. Svaki proizvod nudimo u vlastitom dekorativnom konceptu, od detalja do rasvjete i tepiha. Iza naših proizvoda stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu.

BEZVREMENSKI SUVREMENI NAMJEŠTAJ
Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enza namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn nastavit će godinama davati dinamičnu energiju vašem domu.

TISUĆE IZBORA – ENZA HOME
Nudimo gotovo dvije tisuće bogatih i raznolikih artikala: namještaj, detalji, madraci, kreveti za odlaganje i uzglavlja, šareni proizvodi od kućnog tekstila, kao i jastuci i popluni.

NAŠ TIM ARHITEKATA STOJI VAM NA RASPOLAGANJU
Niste sigurni što bi idealno pristajalo u vaš prostor? Imate nedoumice oko uređenja ili vam je teško vizualizirati namještaj unutar određene prostorije – naši arhitekti svoje vam na raspolaganju. Unutar Enza home trgovine, čeka vas naš arhitektonski tim koji će vam sa zadovoljstvom pomoći pri konceptu, odabiru, 3D vizualizaciji vašeg prostora ili vas čak posjetiti na lokaciji koju uređujete. Obratite im se s povjerenjem.

ODABERITE SVE ŠTO VAM JE POTREBNO UZ GUTJAJ KAVE…
Uživajte u odabiru savršenih proizvoda baš za vas uz gutljaj kave u opuštajućoj atmosferi Enza Cafea koji se nalazi unutar same trgovine

SVIJET ZA SPAVANJE NA YATAŞU JE I U ENZI
Namještaj, madraci i kućni tekstil pod istim su krovom. Yataş Bedding World također je u Enza Homeu s profesionalnim Yataş krevetima koji godinama nude beskompromisnu kvalitetu, tekstilni proizvodi za dom koji dodaju eleganciju vašem uređenju spavaće sobe.

Novosti

novost fotka u okviru 1
novost fotka u okviru 2

Enza home prilikom otvorenja daruje -15 % na sve artikle!

Pronađite komad namještaja za svoj dom, unesite dašak luksuza odabirom novih elemenata za vaš životni prostor u novom ruhu! Ukoliko ste u potrazi za novom sofom, tepihom, komodom, bračnim krevetom, rasvjetom, posteljinom ili dekoracijama!

 JANKOMIR