Skip to content
exclusive art fair zagreb web - Exclusive Art Fair Zagreb u Family mallu od 3. do 5. studenoga

Exclusive Art Fair Zagreb u Family mallu od 3. do 5. studenoga

Za sve ljubitelje umjetnosti Family mall 3.-5. 11. organizira EXCLUSIVE ART FAIR ZAGREB i prvi vikend u studenome pretvara u mjesto susreta, poznavanja, prezentiranja i prodaje djela suvremene i moderne likovne umjetnosti!

Family Mall
Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb

Datum:
3. – 5.11.2023.

S dolaskom hladnijih dana sve više razmišljate kako stvoriti cozy ugođaj u svome domu? Postoji mnogo načina, ali jedan od najosobnijih i onih koji će privući pozornost su umjetnine! Ako ne znate od kuda biste počeli, Family mall nudi vam rješenje u svome centru!

Više od 20 umjetnika izložit će svoje radove

Osim namještaja samo ovog vikenda u Family mallu možete kupiti slike i radove umjetnika.

Adrian Marok, primjerice, kipar je koji svoju viziju poimanja ljudskog tijela pretače u jedinstveni oblik istražujući mogućnosti transformacije forme. Mlade hrvatske snage pojačava i Petra Kinkela koja daje jednu sasvim novu dimenziju upotrebi mozaika. Svojim slikarski tehnikama umjetnički dojam pojačava i Ivan Car iz Eden galerije, a među ostalim umjetnicima čije su tehnike i izričaj i više nego vrijedni upoznavanja naći će se Petar Ćujo, Mirna Savić, Ivan Nestić,  Marija Hećimović, Petar Pero Vidak, Suzana Marovt, Ivana Curavić, Davorka Borić, Studio Galerija Temolar Našice, Marjan Zajec Ko-Ze, Ivana Curavić, Banda Gordana, NocTurno  i drugi.

Umjetničko druženje upotpunit će i Ex Tempore natjecanje s nagradama, a ljubitelji umjetnosti moći će uživati u kvalitetnoj kapljici vina i tijekom Vernissagea.

✔️S hladnijim vremenom sve više razmišljate o cozy atmosferi u svome domu
✔️Ni vas nije zaobišao hygge koncept i smišljate kako ga ostvariti
✔️Imate poseban ukus i teško pronalazite umjetnine ili slike koje dogovaraju vašem domu
✔️Napokon ste preuredili stan, a sada ste u potrazi za nečim što će ga oplemeniti
✔️Jednostavno ste ljubitelj umjetnina
💡 Iskoristite sajamske popuste i raznoliku ponudu umjetnina na Exclusive Art Fairu 3.-5. studenog.
Pronađite umjetninu koja je odraz vaše osobnosti, stila i vizije i svome domu dodajte ekskluzivnu vrijednost. Vidimo se u Family mallu!