Skip to content
square 2 2 - Family days popusti do -50% uz Story kupone do 01. ožujka

Family days popusti do -50% uz Story kupone do 01. ožujka

Imamo ideju za najbolje obiteljsko druženje! Uz novi broj časopisa Story pripremili smo vam lude popuste na sve aktivnosti za kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji!

Amazinga atrakcije jednako su zanimljive mlađima, ali i onim starijima. Iskoristi kupone do -50% popusta na jedan od Amazinga paketa i uživaj u novoj vrsti nesvakidašnje zabave! 

Za one malo mlađe, iGRANDiA priprema najbolju zabavu. Što želiš biti kad odrasteš? iGRANDiA vašim najmlađima omogućuje da isprobaju kako je to biti pekar, doktor ili radijski voditelj. Interaktivna igraonica puna zabavnih atrakcija oduševit će vaše klince! Posebno se ističu kuponi s kojima možete ostvariti čak -30% popusta na igračke! 

Nakon kvalitetne igre čekaju vas popusti i na slastice, balone i igračke. A ako osim zabavnog obiteljskog dana za vaše klince trebate i novi namještaj, provjerite popuste na asortiman koje su vam pripremili Möbel Land i Eduro.

Nakon zabave i shoppinga predahnite u Leggieru ili Leggieru Lotf te iskoristite kupon za čak od -30% do -50% popusta na sva pića, a kada ogladnite trk u Batak grill u kojem vas čeka -20% popusta na svu hranu! Batkov dječji meni ispunit će želje svakog mališana, a roditelji će uživati u širokom izboru specijaliteta s grilla. Desert Vam spremaju vrsni slastičari Torterie macaron, a na sve slastice s kuponom ostvarujete -30% popusta!

Sve smo isplanirali, na vama je samo da pronađete vrijeme u rasporedu i okupite obitelj!

Vidimo se u Family mallu! 

#itsallaboutfamily