Skip to content
marsupia igrandia family sunday2 - Family Sunday – rezerviraj nedjelju za obiteljsko druženje i ručak

Family Sunday – rezerviraj nedjelju za obiteljsko druženje i ručak

Nedjelja je dan rezerviran za obitelj! Provedite ga u Igrandiji i Marsupiji, mjestu sjajne zabave na 8000 m2. Dođite! Ostavite svakodnevicu ispred vrata i uđite u nevjerojatan svijet pun uzbuđenja!

Obiteljsko druženje sjajan je način da se međusobno povežete i pritom dobro zabavite. Prilikom planiranja uzmite u obzir interese i želje svih članova obitelji, te svakako ne zaboravite najbitniji segment – obiteljski ručak. I roditelji i djeca su preko tjedna zaposleni i često pretrpani obvezama, ali zajednički obroci su odlična prilika za razgovor i povezivanje, te pridonose izgradnji boljih odnosa i kvalitetnije međusobne komunikacije. Stoga rezervirajte vrijeme za svoju obitelj.

Family Sunday – provedite nedjelju u Igrandiji i Marsupiji

Naš zabavni park namijenjen je zabavi cijele obitelji. Dok se najmanji razvijaju kroz igru u Igrandiji, oni malo stariji u Marsupiji ulaze u svijet trampolina, laser taga i virtualne stvarnosti. Ni avanture neće nedostajati jer samo jedan đir na ziplineu bit će dovoljan da ti dan postane sjajan! 

A kad ogladnite samo se spustite, s kuponom od 70 kn u džepu, na obiteljski ručak u Foodie Daily restoran, gdje vas čeka najbolje od svjetskih kuhinja na jednom mjestu.


Cijena po osobi: 150 kn / 19.91 €‎


Uključuje:
  ulaznicu 4 h + 70 kn poklon bon za hranu u Foodie Daily restoranu

Radno vrijeme restorana:

Foodie I Čušpajz & faširanac: 10 do 16 h

PastaFasta i Mex: 10 do 17 h

WokMe: 10 do 20h