Skip to content
family mall - festival vjenčanja

Adria media organizira FESTIVAL VJENČANJA u Family mallu!

Na Festivalu vjenčanja (vjenčanja.story.hr) u Family mallu očekuje vas pregršt inspiracije, sajamskih popusta, nagrada i ideja za vaše vjenčanje iz snova! Sve buduće mladence očekuje 100 izlagača na jednom mjestu, a ulaz na Festival je besplatan za sve!

Ukoliko ste u potrazi za svadbenom dvoranom, bendom, rasvjetom, fotografom, pozivnicama, cvijećem, cateringom, vjenčanicom i svadbenim odijelom, vjenčanim prstenjem, svadbenim dekoracijama ili želite prikupiti ideje i nove trendove u svijetu vjenčanja, ovaj vikend ne propustite Festival vjenčanja u Family mallu!

Neki od sudionika na festivalu su: Golf vjenčanja Zaprešić, The Loft, Vesna Sposa, Galileo, Zlatarna Koci, Fotkalo, Laguna, Royal Bride, Zlatarna Rodić, Promo logistika, Academia, Spoon, Kornati, Photo Booth, Vjenčanice The one, svadbene dvorane Green Loft i Flores koje odmah možete uživo i pogledati te mnogi drugi…

Festival vjencanja

Radno vrijeme Festivala vjenčanja: subota od 10:00 – 20:00 h i nedjelja od 10:00- 19:00 h

Za sami početak najvažnija stavka je svadbena dvorana! Jeste li više za romantično vjenčanje u cvijeću, tradicionalno vjenčanje ili moderno vjenčanje u industrijskom stilu? Prema vašim željama odaberite idealnu lokaciju u kojoj ćete svoje ideje pretvoriti u stvarnost. Nakon svadbene dvorane, potrebno je odabrati pravi bend koji će vaše goste cijelu noć držati na plesnom podiju, fotografa koji će zabilježiti sve vaše najsretnije trenutke i svadbene dekoracije koje će stvoriti posebno čarobnu romantiku.

RobertaIgor 1080 768x512 1

Zadatak kojem se svaka mladenka posebno veseli je odabir vjenčanice! Uz to važno je uskladiti i muško svečano odijelo za mladoženju te pomno izabrati glavni nakit večeri – vjenčano prstenje! Priprema je pola posla, zato nove trendove u svijetu vjenčanja pregledajte ovdje, a trenutno najpoželjnije modele vjenčanica pregledajte ovdje.

Kako bi vam malo olakšali izbor i pomogli u odabiru svih idealnih detalja, pripremili smo veliki nagradni natječaj za sve posjetitelje festivala! Budući mladencu mogu osvojiti paket za vjenčanje u vrijednosti od čak 15.000 kn koji se sastoji od:

• Vjenčana haljina – Nikolina Wedding Store, vrijednost 6.500 kn
• Odijelo – Galileo, vrijednost 3.000 kn
• Vjenčano prstenje – Zlatarne Koci, vrijednost 3.000 kuna
• Vjenčana torta – Kraljevski kolači, vrijednost 1.600 kuna
• Svečana frizura & make up – Lanac frizerskih salona Studio Marcela, vrijednost 1.000 kuna

Više detalja o festivalu vjenčanja možete pročitati na linku.


Čeka vas puno ljubavi, dobre zabave i inspiracije na Festivalu vjenčanja u Family mallu! Vidimo se!

The Loft – Moderna svadbena dvorana za vjenčanja sa stilom u industrijskom dizajnu s daškom New york loftova.

Green Loft – Moderna svadbena dvorana isprepletena čarobnim zelenilom i svodom žaruljica za idealnu scenografiju vašeg vjenčanja iz snova.

Flores – Spoj modernog i klasičnog opisuje dizajn nove svadbene dvorane Flores isprepleten cvijećem, origami ukrasima i kuglastim rasvjetnim tijelima.

Golf Zaprešić – Novi dvori, romantičan krajolik idealna je kulisa za naljepše vjenčanje na otvorenom na kojem će te ispisati najvažnije stranice vaše ljubavne priče.

Kornati – Klasično ili moderno vjenčanje u prostranoj dvorani idealnoj za najvažniju zabavu u vašem životu koja prima čak do 600 uzvanika!