Skip to content
homeblend cover - Homeblend
Homeblend - Homeblend

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Homeblend

Homeblend je moderna robna marka vrhunskog namještaja koja stvara originalne i inovativne proizvode dizajnirane da uljepšaju svaki dom daškom bezvremenske elegancije i čistoće.

Osnovana 2022. godine od strane skupine iskusnih stručnjaka iz industrije, robna marka obuhvaća širok izbor namještaja pažljivo izrađenog od čistog drva.

Naše autentične linije namještaja stvorene su uz jednostavne, ali osebujne dizajnerske odluke koje komplimentiraju tradicionalne koncepte modernom estetikom.

Kombinacijom umjetničkog dizajna sa stručnom izradom, cilj nam je svakom domu pružiti autentičan namještaj koji nadahnjuje udoban život i traje generacijama.

Svaki Homeblend komad izrađen je da oživi svaki životni prostor i pruži sofisticiranost kroz jednostavnost. Na ovaj način vrijeme provedeno kod kuće činimo ultimativnim luksuzom, ispunjenim osjećajem postignuća i ponosa.

U Homeblendu duboko poštujemo prirodne materijale i koristimo čisto drvo kao temeljni materijal u našim rukotvorinama. Vjerujemo da drvo svakom prostoru daje osjećaj mira, živosti, tople svjetlosti i profinjenosti. Zato sve svoje sirovine nabavljamo iz najčišćeg drva i pretvaramo ih u izuzetne komade dok ulažemo sve napore u očuvanje njegove prirodne ljupkosti u vašem domu.

Svjesni smo utjecaja nabave drva na okoliš i svjesno se trudimo poštovati i brinuti se za prirodne resurse koji su nam dani. Aktivno doprinosimo upravljanju šumama na način koji osigurava dugoročno zdravlje i održivost šumskog ekosustava.

Naši distribucijski centri i dobavljači posjeduju prestižni certifikat Forest Stewardship Council (FSC) za odgovorno upravljanje šumama, koji je priznat kao jedan od najstrožih i najvjerodostojnijih sustava certificiranja za nabavu drva.

FSC je međunarodna neprofitna organizacija koja promiče odgovorno upravljanje svjetskim šumama. Nabavljajući drvo s FSC certifikatom, obvezujemo se da drvo dolazi iz šuma kojima se odgovorno upravlja i koje zadovoljavaju stroge ekološke, društvene i ekonomske standarde.

Ovi standardi osiguravaju da se šumom upravlja na način koji čuva bioraznolikost, štiti prava radnika i autohtonog stanovništva te osigurava da šuma može nastaviti pružati gospodarske koristi lokalnim zajednicama.