Skip to content
Igrandia igraonica
Igrandia
RADNO VRIJEME

Pon.-Čet: 11:00-20:00h

Pet: 11:00-21:00h

Sub: 10:00-21:00h

Ned. / Praznici: 10:00-20:00h

LOKACIJA
1. kat

Dobro došli u najveći edutainment tematski park namijenjen zabavi cijele obitelji.

U sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca su u potpunosti slobodna prepustiti se i uživati u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom našeg stručnog tima u svakom trenutku. Želimo da se roditelji potpuno opuste i prepuste osjećaju da su im djeca sigurna i zaštićena.

Program tematskog parka razvijen je u suradnji sa stručnim pedagozima u skladu s Montessori pedagogijom. Želimo pružiti slobodu djetetu, stvoriti okruženje u kojem će ono samo odabrati svoje interese. Djeca slobodno biraju aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara ili radijskog voditelja,  te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe.

Koncept se sastoji od nekoliko atraktivnih segmenata:

iGRANDiA CiTY
Pravi grad u kojem se djeca mogu slobodno okušati u raznim aktivnostima, poput pečenja kruha, graditeljstva, vođenja radio emisija, servisiranja vozila, izrade nakita i još puno toga.

iGRANDiA KiNGDOM
Bajkovito kraljevstvo zmajeva na 600 m2 s veličanstvenim dvorcem „napuhancem“, prepuno sportskih aktivnosti i izazova usmjerenih na razvoj motoričkih sposobnosti. Uđi u svijet bajke i posjeti naše kraljevstvo u oblacima, gdje žive dva zmaja: zeleni zmaj Drago i crveni zmaj Oggy, koji će te čuvati dok se igraš i ludo zabavljaš!

iGRANDiA JUNGLE
Carstvo prepuno raznih atrakcija i tobogana na 5 katova, u kojem djeca svladavajući prepreke razvijaju spretnost i logičko razmišljanje.

SKY RIDER
Jedna od najvećih atrakcija ikad viđenih na ovim prostorima zbog koje ćete letjeti nevjerojatnom brzinom iznad zemlje mašte, igre i zabave. Želiš osjetiti slobodu koju osjeća ptica u letu? Voliš brzinu i izazove? Onda moraš probati – SKY RiDER!

Dođi u iGRANDiu jer tu te čeka neponovljivi osjećaj ushita, oduševljenja i iznenađenja koji se pamti s takvim žarom da će djeca jedva dočekati da ga ponovno dožive. Stvaramo jedinstveno iskustvo ispunjeno najboljom igrom, učenjem i uzbuđenjem koja će oduševiti djecu i kreirati uspomene za cijeli život.

 JANKOMIR