Skip to content
Igrandia marsupia 1

RADNO VRIJEME

Pon.-Čet.:
15:00 – 20:00h

Pet.:
15:00-21:00h

Sub.:
10:00-21:00h

Ned.:
10:00 - 20:00h

Dobrodošli na najzabavniji kat u gradu – 1. kat sad već svima dobro poznatog Family Mall centra, mjesto je sjajne zabave za sve uzraste. Dođi! Ostavi svakodnevicu ispred vrata i uđi u nevjerojatan svijet pun uzbuđenja!

Naš zabavni park na 8000 m2 namijenjen je zabavi cijele obitelji. Dok se najmanji igraju u iGRANDiJi, oni malo stariji (a često i njihovi roditelji) u Marsupiji ulaze u svijet laser taga, trampolina i virtualne stvarnosti.

iGRANDiA je najveći edutainment tematski park u kojem se, u sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca mogu u potpunosti prepustiti uživanciji u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom našeg stručnog tima u svakom trenutku. Želimo da se roditelji potpuno opuste i prepuste osjećaju da su im djeca sigurna i zaštićena.

Program tematskog parka razvijen je u suradnji sa stručnim pedagozima u skladu s Montessori pedagogijom. Želimo pružiti slobodu djetetu, stvoriti okruženje u kojem će ono samo odabrati svoje interese. Djeca slobodno biraju aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara ili radijskog voditelja,  te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe.

Igrandia Family mall

Marsupia je kraljevstvo drskih crvenih klokana koji skaču, spretnih oposuma i letećih penjaša. Uskoči u zelenu džunglu, preskoči prepreke, osvoji daleki planet laserom ili se provozaj virtualnim roller coasterom iznad užurbane metropole. Leti, skači, okreni se, odskoči, penji se, trči, preskoči.

U Marsupiji možeš slobodno raditi sve što te ludo zabavlja – slam dunkati, penjati se po stijeni, gađati laserom, skakati kao klokan na trampolinu, vrištati od smijeha.

Ovdje postoji samo jedno pravilo – da se zabavljaš koliko želiš.

Ako tražiš super cool mjesto za rođendanski party – na pravom si mjestu. Možeš birati svoju kombinaciju za počastiti ekipu vrhunskim provodom koji će se još dugo pamtiti.

climbing Marsupia 4