Skip to content
il leor cover 2048x696 1 - IL LEÓR
il leor logo 1 - IL LEÓR

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

IL LEÓR

IL LEÓR je mjesto gdje hrvatski stručnjaci stvaraju funkcionalne i estetski privlačne komade namještaja koji odražavaju osobnost i stil svakog klijenta.

IL LEÓR je tvrtka koja se bavi izradom namještaja po mjeri sa strašću za dizajn. Naša posvećenost stvaranju jedinstvenih komada namještaja odražava se u svakom detalju naših proizvoda. Svojom strašću za dizajn, svaki komad namještaja postaje priča za sebe, ispričana kroz pažljivo odabrane materijale i ručni rad koji naglašava ljepotu i funkcionalnost svakog dijela.

Naša ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda, uključujući elegantne stolove, udobne stolice, sofisticirane police i funkcionalne ormariće, svaki kreiran s pažnjom prema detaljima. Naši stručnjaci za dizajn posvećeni su stvaranju personaliziranih komada koji zadovoljavaju ukuse i potrebe naših klijenata. Dopustite nam da vaš prostor pretvorimo u oazu elegancije i udobnosti.

NAŠA PRIČA
Još 2005. godine, hrvatski poduzetnik Miroslav Levak, pokrenuo je vlastitu proizvodnju sprava za vježbanje marke Koloseum koje su doživjele izniman uspjeh. Nakon nekoliko godina razvoja i rada na proizvodima visokokvalitetnog dizajnerskog namještaja te suradnje s nekim od najboljih dizajnera u Hrvatskoj rodila se ideja o pokretanju novog branda IL LEÓR sa hrvatskim poduzetnikom i poslovnim partnerom Denijem Oreškim. Deni i Miro započeli su ovu lijepu priču te su uspješno lansirali svoju prvu liniju namještaja.