Skip to content
cover lego web 1 - Izložba modela od LEGO® kockica u Family mallu 21. i 22. listopada

Izložba modela od LEGO® kockica u Family mallu 21. i 22. listopada

Impozantna Izložba modela od LEGO® kockica BRICK SHOW ponovo se održava u Family mallu 21.- 22. listopada, a predstavlja carstvo legića od čak tri milijuna kockica  na još većem prostoru!

Family Mall
Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb

Datum:
21.10. i 22.10.2023.

Radno vrijeme sajma:

21.10. SUBOTA: 10 – 20 sati
22.10. NEDJELJA: 10 – 18 sati

Cijena ulaznice iznosi 2,5 eura.

Jedinstveni zabavni događaj koji veseli male i velike ponovo pruža priliku za razgledanjem najatraktivnijih RC modela, spektakularnih eksponata od legića, te za interaktivnu zabavu namijenjenu najmlađima, a sve to u organizaciji Kluba Kockice na 1500 m2 Paviliona 1 Family malla.

‘Kockice’ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO® entuzijaste u Hrvatskoj, a neki od njihovih članova na Izložbi će predstaviti senzacionalne modele – od raznih diorama do dvorca Hogwarts i Eiffelovog tornja. U postavu će im se pridružiti kolege iz Njemačke LBRICK, zatim klub Skockani iz Srbije, Kocke klub iz Slovenije, TVG Brick Team iz Italije kao i druge rado viđene ekipe iz Srbije i Hrvatske.

Ovi strastveni članovi klubova i entuzijasti oživjet će animirane likove poput Mickey Mousea, Minnie Mouse, ali i dvorce, policijske postaje, te druge zanimljivosti kakve samo mogu stvoriti ljubitelji najdražih nam kockica.

Na posebnom odjelu najmlađi će se moći okušati u vožnji bagera, kamiona, autića preko aplikacije na pametnom telefonu ili preko daljinskog upravljača.

Osim uzbudljivih prizora koje će oživjeti LEGO® kockice djeca će se moći zabaviti u posebnim igraonicama, a za vrijeme trajanja izložbe bit će dostupna Tombola s vrijednim nagradama.

Rezervirajte 21. i 22. listopada za idealan obiteljski provod u klimatiziranom prostoru Family malla i najuzbudljiviju izložbu u gradu, a zatim predahnite u kafiću, slastičarni ili restoranima našeg centra.

Cijena ulaznice iznosi 2,5 eura.

Radno vrijeme u subotu je od 10 do 20 sati, a u nedjelju od 10 do 18 sati.

Postoji li uopće slično iskustvo od onog koje nam pružaju omiljene LEGO® kockice? Prepustite mu se u omiljenom društvu!