Skip to content
loft cover2 - Loft Design House
loft design house - Loft Design House

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Loft Design House

LOFT Design House tvrtka je koja već 14 godina kroz inovativan pristup i moderan dizajn izvodi cjelovitu preobrazbu interijera raznih namjena, te je kao takva prepoznata na tržištu Republike Hrvatske. Naša je vizija od samog početka jasna, a to je primjena kreativnih i slobodnih stilova u oblikovanju prostora, uz stalnu primjenu inovativnih rješenja iz područja opremanja interijera.

S vlastitom maloprodajom, brand LOFT karakterizira široka paleta namještaja, zastora, tapeta i sagova visoke kvalitete i modernoga dizajna te neograničene mogućnosti opremanja doma po mjeri i želji naših klijenata.

Ponosni smo na naš novi LOFT Studio za spavanje, brand-koncept koji je osmišljen kako bismo kupcima olakšali izbor odgovarajućeg kreveta i madraca u skladu s njihovim navikama spavanja. Uz savjete stručnoga osoblja, našim kupcima pružamo i mogućnost testiranja velikog broja kreveta i madraca.

Zadovoljstvo naših klijenata te bogata lista referenci dokaz su naše posvećenosti, ali i entuzijazma i strasti koja nas pokreće pri realizaciji svakog projekta.