Skip to content
LOFT 1000x475 1
loft-design-house
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

LOFT Design House tvrtka je koja već 14 godina kroz inovativan pristup i moderan dizajn izvodi cjelovitu preobrazbu interijera raznih namjena, te je kao takva prepoznata na tržištu Republike Hrvatske. Naša je vizija od samog početka jasna, a to je primjena kreativnih i slobodnih stilova u oblikovanju prostora, uz stalnu primjenu inovativnih rješenja iz područja opremanja interijera.

S vlastitom maloprodajom, brand LOFT karakterizira široka paleta namještaja, zastora, tapeta i sagova visoke kvalitete i modernoga dizajna te neograničene mogućnosti opremanja doma po mjeri i želji naših klijenata.

Ponosni smo na naš novi LOFT Studio za spavanje, brand-koncept koji je osmišljen kako bismo kupcima olakšali izbor odgovarajućeg kreveta i madraca u skladu s njihovim navikama spavanja. Uz savjete stručnoga osoblja, našim kupcima pružamo i mogućnost testiranja velikog broja kreveta i madraca.

Zadovoljstvo naših klijenata te bogata lista referenci dokaz su naše posvećenosti, ali i entuzijazma i strasti koja nas pokreće pri realizaciji svakog projekta.

Novosti

Loft

20% popusta na odabrane modele kreveta

LOFT design house već je 14 godina na tržištu prepoznat kao tvrtka modernog dizajna i inovativnog pristupa. Posebno su ponosni na Loft Studio za spavanje u kojem svatko može pronaći idealan krevet i madrac za svoj ukus i navike. Madrace i krevete možete isprobati uz vodstvo stručnog osoblja, a trenutno možete ostvariti i do 20% popusta na odabrane modele kreveta. Vidimo se u Loft Studiu spavanja!

 JANKOMIR