Skip to content
Cover Luna Home - LUNA Home
Luna Home 1 - LUNA Home

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

LUNA Home

Razvojni put INTERMODA d.o.o., Zadar, sažet u jednoj rečenici bio bi: od proizvođača gornjih djelova obuće do jednog od najvećih domaćih trgovačkih lanaca prodaje namještaja, opreme, bijele tehnike i sl., te renomirane hotelske kuće. Škuco interijeri je privatna firma, registrirana za maloprodaju i veleprodaju pokućstva koja posluje u grupaciji Intermod d.o.o.

Otvaranjem nove poslovnice LUNA HOME u Family Mall može se pronaći najkvalitetnije, suvremeno oblikovane proizvode renomiranih proizvođača pokućstva iz Hrvatske, Slovenije,  Italije,Srbije i BiH: Alples, Hespo, Spin Valis, Mahagoni, Moja Soba,Izazov,Mita i drugih.

Ovi proizvođači su dobitnici najviših priznanja za kvalitetu proizvodnje i dizajn na brojnim specijaliziranim sajmovima u zemlji i inozemstvu. Koncept poslovanja  trgovine “Luna Home “nije samo prodaja odabranog pokućstva renomiranih proizvođača, već i promocija cjelokupne stambene opreme na najsuvremeniji način. Naši djelatnici u izložbenim salonima pomoći će Vam da što bolje isplanirate svoj stambeni prostor i opremite ga namještajem iz našeg širokog asortimana. Posjetite našu novu poslovnicu “Luna Home”u  TC Family Mall ,Jankomir.

INTERMOD zapošljava do 220 radnika, ovisno o dijelu godine s obzirom na sezonski karakter turističke djelatnosti.