Skip to content
magis wall cover - MagisWall
Logo MagisWall - MagisWall

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

MagisWall

MagisWall – kreativno uređenje s potpisom kvalitete

S poslovanjem koje traje više od 13 godina, MagisWall d.o.o. se etablirao kao sinonim za beskompromisnu kvalitetu i izniman dizajn u svijetu uređenja interijera. Sve ovo vrijeme slogan tvrtke je „Sve počinje od ideje!“

Svi proizvodi se proizvode u vlastitom proizvodnom pogonu u Zagrebu.

Dizajniramo i proizvodimo široku paletu proizvoda, uključujući zidne tapete, personalizirane tekstilne materijale za interijere, namještaj, zidne naljepnice, slike na platnu te dekorativne naljepnice za vrata i namještaj.

Naši proizvodi su personalizirani i rađeni po narudžbi, što znači da većinu proizvoda prilagođavamo interijeru kupca: bilo dimenzijama, bojama ili dizajnom. 

Sve ove godine kvaliteta je bila i ostala imperativ. Tako se svi naši proizvodi tiskaju isključivo strojevima koji nude potpuni EKO TISAK, što potvrđuju i prateći certifikati.

Uz to, naši materijali za izradu zidnih tapeta su trenirani Bio-Pruf® tehnologijom. Detaljnije, Bio-Pruf® je tehnologija koja pruža dugotrajnu antimikrobnu zaštitu, odnosno sprječava nastanak i razvoj gljivica, te drugih mikroorganizama i bakterija.

U svom timu imamo i grafičke dizajnere, te možemo ponuditi prilagodbu bilo koje naše tapete potrebama kupca, kao i stvaranje novih rješenja sukladno dostavljenoj ideji. Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji, grafičkim dizajnerima i stalnoj korisničkoj podršci rokovi isporuke su minimalni.

Postojimo da bi stvarali predivne proizvode za interijere, vrhunske kvalitete koje svakom prostoru daju jedinstven izgled.

Da uspijevamo u svojoj namjeri, dokazuje i činjenica da iza sebe imamo više od stotinu tisuća proizvedenih i isporučenih proizvoda koji krase zidove zadovoljnih kupaca diljem svijeta.

Nepristrane ocjene naših kupaca možete pogledati na našem Facebook profilu, kojeg prati preko 170.000 ljudi: https://www.facebook.com/MagisWallHR