Skip to content
Natuzzi editions cover web article - Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

Što želite od svoje garniture, fotelje, sofe… možda vrhunsku udobnost, a pritom i privlačan stil neponovljivog talijanskog dizajna? Ne treba tražiti dalje do Natuzzi Editions koji je svoja  vrata otvorio i u Family mallu!

Bez obzira tražite li namještaj za dnevni boravak ili spavaću sobu, namještaj ove grupacije s tradicijom od davne 1959. zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje interijera. Zašto? Vrlo jednostavno  – Natuzzi Editions utjelovljuje talijanski stil življenja u komadima namještaja izrađenima prema najvišem standardu i kvaliteti.

natuzzi editions16 - Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

C198 WESSEX
TROSJED 204 cm
Cijena s popustom
od 7.970,40 kn

natuzzi editions10 - Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

C018 AUDACIA
TROSJED 236 cm
Cijena s popustom
od 12.103,20 kn

natuzzi editions14 - Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

C141 AUTENTICO
KUTNA 295×242 cm
Cijena s popustom
od 10.483,20 kn

natuzzi editions13 - Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

C167 CARINO
TROSJED 224 cm
Cijena s popustom
od 21.477,60 kn

natuzzi editions15 - Nenadmašni talijanski dizajnerski namještaj Natuzzi Editions za ljubitelje dizajna i kvalitete otvorio je novi salon u Family mallu!

C142 PORTENTO
KUTNA 280×168 cm
Cijena s popustom
od 21.614,40 kn

Sjedeće garniture, sofe, fotelje, kreveti i dodaci za dom koje potpisuje Natuzzi Editions dizajnirani su u Italiji. Kolekcija je dizajnirana prema idejama arhitekata i dizajnera, a stručan tim i zanatski majstori ručno ju oblikuju i proizvode u Natuzzi tvornicama. Natuzzi je vodeči svjetski proizvođač sofa.

Uz to, kolekcije su izrađene od visokokvalitetnih materijala, a  suvremeni stil i udobnost glavne su karakteristike koje ih opisuju.

Presvlake mogu biti u prirodnoj Natuzzi koži u više različitih kategorija ili tkanini s velikim brojem tekstura i nijansi boja.

Inovacije, kvaliteta, dizajn, udobnost, ekologija sinonimi su za Natuzzi Editions.

Natuzzi Editions sofa osvojit će svakoga, a svaki dom učinit će još ljepšim i ugodnijim.