Skip to content

Novi popusti uz Story kupone u najvećem centru za namještaj!

Imamo odličnu vijest za sve one koji planiraju uređenje doma! Za vas smo pripremili nove popuste do -60% koje možete pronaći u novom broju časopisa Story!

Idealan namještaj po mjeri za svaki dom omogućit će vam da realizirate svoje ideje i zadovoljite sve svoje specifične potrebe. Kuhinja po mjeri vrhunske kvalitete prva je na redu, a sa kuponima možete uštediti čak -20%! Blagovaonicu opremite novim stolom i stolicama, a potražite i novi krevet ili madrac za kvalitetan san u Eduru ili Marnicu. Za one mlađe Magic baby je pripremio -20% popusta na dječje krevete, a možete ih razveseliti i igračkom iz Igrandie koju već dugo priželjkuju. Kako bi smanjili vrijeme koje provodite obavljajući kućanske poslove i posvetili se vremenu s obitelji, Links je osigurao popust na male kućne pomagače koji će olakšati cijelu stvar! Ako vaš dnevni boravak vapi za novom garniturom ili foteljom zavirite u ponudu Edura, a novi tepih koji će razigrati prostor potražite u Tepih centru.

Ako još niste posjetili novootvorenu trgovinu Enza home, idealan je trenutak za to! S novim brojem Story časopisa iskoristite kupon od -15% popusta na cijeli asortiman kako bi upotpunili svoj dom daškom luksuza. Popust na sav asortiman od -20% iskoristite još u trgovinama Škerjanc, Luna home, Luxuria design i Loft Design House. Möbel Land pripremio je čak -80% popusta na madrace sa zalihe te -40% na izložbene ormare, a Concordia čak do -60% na dio asortimana.

Čekamo vas u najvećem centru za namještaj i zabavu!

#itsallaboutfamily