Skip to content

ODVOJITE VRIJEME ZA SVOJE NAJDRAŽE! Family days popusti do -50% uz Gloria kupone traju od 7. do 13. 10. u najvećem centru za ZABAVU i NAMJEŠTAJ!

Najbolja destinacija za obiteljsko druženje – Family mall!

Odradili ste pripreme za povratak u školske klupe, a sad je vrijeme za zajedničku zabavu! Uz Gloria kupone osigurali smo Vam popuste do čak -50% popusta na najzabavnije pakete u Amazinga i iGRANDiA igraonicama.

Čekamo vas na 8000 m 2 čiste zabave, a na vašim klincima je samo da odaberu svoje najdraže atrakcije; trampolinski park, laser tag, VR park, climbing zone, cage ball, sky rider ili jedna od iGRANDiA CiTY tematskih soba. Dopustite najmlađim članovima obitelji da se na par sati izgube u magičnom svijetu igre, a vi za to vrijeme provjerite Links ponudu, pogledajte veliki izbor namještaja ili obavite shopping u Plodinama. Na kraju zabave i shoppinga izaberite jednu od svjetskih kuhinja i uživajte u zajedničkom ručku koji za vas pripremamo! Svaki član obitelji pronaći će nešto po svom ukusu, a desert vas čeka u Torterie Macaron slastičarni. Ako vam zatreba doza kofeina, Leggiero i Leggiero LOFT kuhaju vam vašu najdražu kavu!

Sve je spremno za idealno obiteljsko druženje, zato trk u Škorpikovu 11!

#vrijemejezaobitelj
#familyfun