Skip to content
cover vikend - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne shoppinga i zabave!

Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne shoppinga i zabave!

Ovaj vikend ostajete u Zagrebu? Prognoziraju loše vrijeme, a išli bi negdje? Ne propustite Family mall ovaj vikend!

U goste nam stiže Izložba modela od Lego kockica u organizaciji kluba Kockica. Ako želite urediti svoj životni prostor ili ste u potrazi za novim komadom namještaja, u više od 20 trgovina ispod Family krova možete iskoristiti ponudu iz Family week ponude s popustima do -55%, a prvi kat je rezerviran za zabavu i to na 8000m2, za Igrandiu već znate, a otvara se i MARSUPIA!

COVER - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne shoppinga i zabave!

Za sve strastvene legomanijake i djecu pozivamo vas na izložbu modela od Lego kockica u organizaciji kluba KOCKICE! Očekuje vas veliki broj izlagača i spektakularni modeli!

COVER FAMILY WEEK TRAVANJ - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne shoppinga i zabave!

Family mall donosi Family week online kupone s popustima do -55% na namještaj i opremu za dom! Od 06.04. do 12.04. traju popusti na namještaj i uređaje za dom!

marsupia cover - Ovaj vikend Family mall je destinacija za sve Zagrepčane željne shoppinga i zabave!

Marsupia je kraljevstvo drskih crvenih klokana koji skaču, spretnih oposuma i letećih penjaša. Uskoči u zelenu džunglu, preskoči prepreke, osvoji daleki planet laserom ili se provozaj virtualnim roller coasterom iznad užurbane metropole. Leti, skači, okreni se, odskoči, penji se, trči, preskoči.