Skip to content
naslovna za clanak 830x312 1 - Ozbiljan Sajam namještaja i dekora u Family mallu probudio je uspavanu scenu sajmova i interijera!

Ozbiljan Sajam namještaja i dekora u Family mallu probudio je uspavanu scenu sajmova i interijera!

Sajam namještaja i dekora koji smo u našem Family mallu održali od 9.-11. rujna ugostio je velike i male proizvođače namještaja i dekora koji su privukli interes tisuće posjetitelja! 

Čak 100 izlagača došli su iz drvne, dizajnerske i kreativne industrije, opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje i ostalih pratećih djelatnosti. Sajam je posjetilo više od 22000 ljudi i ostvareni su značajni maloprodajni i veleprodajni rezultati, što je ispred organizacije bio i naš primarni cilj.

Posjetiteljima smo dali priliku da vide novitete i trendove za uređenje interijera i eksterijera, upoznaju se s novim imenima na hrvatskoj sceni namještaja, savjetuju se s dizajnerima interijera i na licu mjesta izvrše i narudžbu željenih komada namještaja uz korištenje sajamskih popusta.


Na sajmu su izlagala neka već dobro poznata imena, a neki su se po prvi puta upoznali sa sajamskim benefitima:

Natuzzi, Calligaris, Manotto, Art rasvjeta, Tapetarija Franjić, Parketi E. Sever, Eduro, Leroy, Vezo home&living, Bullet furniture, Pavić Plast, InColor Interijeri i Kuhinje, Woosio, Ira Cvjećarnice i Decorai, Kauch, Prima, Dreamhood Wallpapers, ŠvasART, Corda projekt rasvjeta, Tabushi, Woodit, Alpheberg, Bioproduct, Lonci&Poklopci by Bajde, Chair4u, Bačva, Aromara, Loret Home Decore, Eden Galerija, Notes of Zagreb, Enza home, Kave home, Loft Design house, Drvona, Shooma.r.t, Creative Cables, škola dizajna Callegari, Luxuria, Marnic, Mass-light, Möbel Land, Tepih Centar, Qlorette, Odeata Ceramics, Iskrica dizajn, Lil Decor, Maara Ceramica, Mily Design, Kristijan Gradecki ART, Bonsai dekorativne rastline, ONE.618, Tech Garden, BILJKE.PLANTS, UP Candle Design, Tarade, Studio Varuna, Vitapur, Vidime, Moel, Rattan Sedia, Škerjanc, Workshop Dreams, Cutie Cloud, DanKüchen, Ria Home, Si Studio, Simpo EU i drugi…

Poznati hrvatski brand Eduro je tokom sajma svoj salon proširio u Concept store na 600m2, a u Family mall krajem godine useljava svjetski poznati brend Natuzzi koji je naš centar prepoznao kao uspješnu lokaciju showrooma.

eduro - Ozbiljan Sajam namještaja i dekora u Family mallu probudio je uspavanu scenu sajmova i interijera!
natuzzi - Ozbiljan Sajam namještaja i dekora u Family mallu probudio je uspavanu scenu sajmova i interijera!

Sajam je za sve izlagače bio velikog promotivnog, ali i prodajnog značaja. Osim poznatih hrvatskih imena, iz branše su svoj asortiman i novitete predstavili i izlagači iz Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.
Već sada se priča o novom terminu održavanja Sajma namještaja i dekora kojim ćemo obuhvatiti izlagače iz cijele regije.

posjetitelji paviljon - Ozbiljan Sajam namještaja i dekora u Family mallu probudio je uspavanu scenu sajmova i interijera!