Skip to content

Pogledajte kako i s kim smo se proveli na otvorenju Božićnog grada 2021

Ovu subotu otvorili smo prvi Božićni grad! Hvala svim posjetiteljima i drago nam je da vas je oduševio naš sadržaj! 🥂🧑🏼‍🎄🎅🏽

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca.

Vrata Božićnog grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla. Ona je kao i mnogobrojni posjetitelji uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju. Na otvorenju je uživao i Dario Marčac, poznati Tik Tok influencer kao i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće koja se odlično provela na događanju.

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu.

Bozicni grad Family Mall pogled iz zraka 2021 - Pogledajte kako i s kim smo se proveli na otvorenju Božićnog grada 2021

Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku. Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju “Nacrtaj svoju obitelj” gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

bozicni grad - Pogledajte kako i s kim smo se proveli na otvorenju Božićnog grada 2021
Radno vrijeme Bozicni grad - Pogledajte kako i s kim smo se proveli na otvorenju Božićnog grada 2021

Za ulazak u Božićni grad Family malla nije potrebna COVID potvrda, iako sukladno važećim epidemiološki mjerama za cijelo vrijeme boravka na otvorenom unutar Božićnog grada obavezno je:

  • održavati socijalnu distancu od min 1,5m
  • redovito dezinficirati ruke
  • u slučaju da nije moguće održavati socijalnu distancu od 1,5m obavezno je nošenje maski