Skip to content

Pogledajte kako i s kim smo se proveli na otvorenju Božićnog grada

Ovu subotu otvorili smo prvi Božićni grad! Hvala svim posjetiteljima i drago nam je da vas je oduševio naš sadržaj! 🥂🧑🏼‍🎄🎅🏽

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je najatraktivnija božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle. Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca.

Vrata Božićnog grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla. Ona je kao i mnogobrojni posjetitelji uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog FOOD TRUCK FESTIVALA na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju. Na otvorenju je uživao i Dario Marčac, poznati Tik Tok influencer kao i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće koja se odlično provela na događanju.

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu.

Bozicni grad Family Mall pogled iz zraka 2021

Dok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku. Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.

Po završetku posjete Božićnog grada, možete razgledati bogatu ponudu dječjih knjiga 20-ak nakladnika smještenih u samom centru kao i sudjelovati u velikom nagradnom natječaju “Nacrtaj svoju obitelj” gdje Family mall najkreativnije nagrađuje putovanjem u Gardaland, ljetovanjem na Hvaru i drugim vrijednim nagradama. Crtež svakog djeteta bit će dio najveće izložbe dječjih radova u Zagrebu.

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

bozicni grad
Radno vrijeme Bozicni grad

Za ulazak u Božićni grad Family malla nije potrebna COVID potvrda, iako sukladno važećim epidemiološki mjerama za cijelo vrijeme boravka na otvorenom unutar Božićnog grada obavezno je:

  • održavati socijalnu distancu od min 1,5m
  • redovito dezinficirati ruke
  • u slučaju da nije moguće održavati socijalnu distancu od 1,5m obavezno je nošenje maski