Skip to content
facebook cover raspordaja igracka web - Rasprodaja igračaka s popustima do -80% u Family mallu 15.-17.12.2023.

Rasprodaja igračaka s popustima do -80% u Family mallu 15.-17.12.2023.

U potrazi ste za božićnim dječjim poklonima? Family mall u suradnji s Igrandiom organizira najveću rasprodaju igračaka 15.-17.12. s popustima do čak 80%! Izbjegnite blagdanski shopping u zadnji čas i iskoristite priliku za kupnju poklona po senzacionalnim cijenama!

Family Mall
Ul. Velimira Škorpika 11b, Zagreb

Datum:
15. – 17.12.2023.

Radno vrijeme:
Pet. -Sub.: 10:00 – 21:00h
Ned.: 10:00 – 20:00h

Društvene igre, razna vozila, akcijske figure i setovi, plišane igračke, puzzle, razni kreativni setovi, setovi za igranje uloga, drvene igračke, automobili na akumulator, romobili, ride on vozila, balans bicikli i mnoge druge igračke čekaju vas na gotovo 1000 m2 u Pavilionu 1 na istočnom ulazu Family malla na popustu od 20 do 80%.

Radost mališanima, djeci, nećacima i unucima sigurno će donijeti i atraktivne igračke koje možete pronaći po cijeni već od 1.00 EUR pa do 5.00 EUR.

Za one koji ne žele riskirati s izborom poklona, na raspolaganju je širok asortiman najpopularnijih igračka poput: X-SHOT, ROBO ALIVE, BOOBA, SUPERTHINGS i brojnih drugih po atraktivnim cijenama.

Ovih blagdana želite staviti naglasak na druženje i donijeti zabavu za cijelu obitelj? Odličan izbor su igre Detektor laži, Tesla, 5 sekundi, Složi riječ, Lynxs, Potapanje brodova, Pisa, Metropol i druge društvene igre!

Rasprodaja igračaka u Family mallu donosi vam apsolutno bogat izbor igračaka sa senzacionalnim sniženjima. Blagdani su idealno vrijeme da izmamite najveći i najtopliji osmjeh svojim mališanima koji možda već dugo maštaju o svojoj idealnoj igrački. Naravno, sve to možete napraviti uz znatne uštede i na jednom mjestu!

Uz rasprodaju u Pavilionu 1, igračke možete pronaći u specijalnoj ponudi koju je pripremio miniBIGme u Family mall centru.
Dječje apetite za igračkama zadovoljit će brendovi: Brick by brick, Hasbro, Mattel, Spin Master, Fisher Price, Barbie, Gabina kuća, Curlimals, Slugterra, Disney Princess, Avengers, Hot Wheels, Dc Comics, Marvo, Lego, Masters of the universe i drugi.
U navedenoj ponudi koja traje od 15.12. odabrani artikli sniženi su do -70%!

Vidimo se u Family mallu!