Skip to content
Cover Rattan Sedia 2
Rattan sedia

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Rattan Sedia

Ljepota dizajna, udobnost i kvaliteta misli su vodilje koje nas već godinama vuku naprijed. Svake godine unaprjeđujemo proizvodnju i proširujemo ponudu kako novim modelima tako potpuno novim proizvodima. Vlastitom proizvodnjom pletenog i textilen namještaja, WPC decking profila i pergola tendi postavili smo se kao vodeća tvrtka za opremanje terasa ugostiteljskih objekata i obiteljskih kuća.

Mnogobrojne reference svjedoče o povjerenju i zadovoljstvu dosadašnjih kupaca, a oni naš rad i trud nagrađuju preporukama i nastavkom suradnje na novim ili nadopunama prijašnjih projekata. Osim u susjednim državama kvaliteta naših proizvodi prepoznata je diljem svijeta i možemo se pohvaliti referencama iz Austrije, Njemačke, Mađarske,Rusije, Francuske, Italije, Ukrajine, Poljske, Švicarske, Turske i još mnogo drugih.

Usmjerili smo se na želje kupaca pa tako sve naše proizvode možete prilagoditi svojim željama. Dimenzije, boja i kombinacija modela ovise o Vašim potrebama, a mi ćemo Vam rado pomoći pri odabiru sa savjetima i iskustvom iz prijašnjih projekata. Vlastitom proizvodnjom spremni smo Vam ponuditi izradu novih modela pa čak i boje pletiva.Materijali koje koristimo višestruko su testirani i uz to ponosni smo vlasnici certifikata ISO standarda, SGS i CE znaka te smo dobitnici brojnih medalja i plaketa za dizajn i kvalitetu proizvoda.

Uz minimalno održavanje naši proizvodi služit će Vam mnogo godina uz postojanost boje, strukturalnu čvrstoću i bez pucanja pletiva. Jamstvo na rattan proizvode je dvije, na WPC decking profile i pergola tende pet godina. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći proizvode koji najbolje predstavljaju Vas ili Vašu tvrtku neovisno radi li se o hotelu, restoranu, kafiću ili terasi i vrtu obiteljske kuće ili vile za najam.