Skip to content
sajam namjestaja family mall - Sajam namještaja i dekora u Family mallu po drugi put oduševio posjetitelje!

Sajam namještaja i dekora u Family mallu po drugi put oduševio posjetitelje!

Sajam namještaja i dekora u Family mallu 17.-19 ožujka zadovoljio je i najistančanije ukuse kada se radi o uređenju interijera i eksterijera. Više od 25 tisuća posjetitelja prodefiliralo je prostorom od 33 tisuća m2 i time podržalo naš projekt na koji smo najviše ponosni, a koji se isprofilirao kao jedan od najutjecajnijih promotora trendova i rješenja u uređenju interijera i eksterijera. U tome nam je pomoglo više od 100 izlagača kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na sudjelovanju, ali i svaki posjetitelj koji je podržao našu priču i tako postao dio Family mall obitelji!

Što su posjetitelji mogli vidjeti na Sajmu namještaja i dekora?

Veliki i mali proizvođači namještaja i dekora predstavili su najnovije uratke iz svojih radionica i one koje je odobrio najvažniji test – iskustvo kupaca. 

Udobnost uz kvalitetu koja prati najnovije trendove i pruža priliku za personalizirana rješenja namještaja za dom ponudili su neki od najetabliranijih brendova: Connubia, Concordia, Chair4u, Bioproduct, Cover Styl´, Cutie Cloud, DanKüchen, Drvona, Eduro, Enza home, G Code, Grading namještaj, Kave Home, Loft Design House, Luna Home, Luxuria, Manotto, Möbel Land, Natuzzi Italia, Pedrali, Rattan Sedia, Ria Home, Rustik drvo, Scab Design, Si Studio, Spinalis, Tabushi, Tapetarija Franjić, Tectorius/NPS projekt, Trinitium, Woosio, Workshop Dreams, Škerjanc i drugi.

Kvalitetne madrace i krevete koji pridonose ugodnom ambijentu spavaćih soba ponudili su brendovi: Bernarda, Lunasan, Pavić Plast i drugi.

Tko ima i najmanju sklonost prema uređenju interijera, upoznat je s ulogom rasvjete u domu. Promišljena, moderna i personalizirana rasvjetna tijela koja naglašavaju prostor na najbolji način mogla se pronaći u ponudi brendova: Mass light, Corda Project Lightning, Parketi Sever, Sleep & Dreams i drugi.

Stylish dekoracija za svaki prostor

Osobni pečat svome domu najbrže i najefektnije možemo dati uz pomoć dekoracija. Umjetničke slike, keramičke funkcionalne detalje, biljke kojima možemo oplemeniti baš svaki prostor i druge zanimljivosti u svojoj ponudi pripremili su: Ante Potočnjak (Galerija umjetnina), Aromara, Bojorad Jambrešić, Bonsai, Caim/Luka Kovač, Cedulja, Global DS, Imano, Issa home, Kristijan Gradečki, Moel, Parona, Plantmania, Saniteh, Wallware i drugi.

Ove godine raznoliku ponudu obogatili su i E-trgovine poput bonami.hr i fourwalls.hr čiji je moderan i stilski asortiman privikao posebnu pažnju posjetitelja.

Okućnice s personaliziranim pečatom

Naše okućnice koje upravo postaju naši produženi dnevni boravci i omiljeno mjesto za stvaranje obiteljskih uspomena također zahtijevaju stilska rješenja. Ponudili su ih brendovi: Haby Outdoor, Iris MBM, Kamado, Mi-Dva, Moj spa, NULLO Outdoor Living i drugi.

Svojim sudjelovanjem Sajam su podržali i Eurovilla, Izoart, Leanpay, Parnad, RB Auto, Soft living interiors

Prijave za sljedeći Sajam namještaja i dekora već su u tijeku!

Sajam namještaja i dekora u Family mallu koji se prometnuo u jedna od najzanimljivijih događaja u metropoli ovog vikenda, a svoj uspjeh može zahvaliti i mnogobrojnoj posjeti ljubitelja interijera. Time je i naš uspjeh na domaćoj sceni uređenja interijera još vrjedniji i svakako nam je dao dobar temelj za organizaciju sljedećeg, još uspješnijeg Sajma namještaja i dekora u Family mallu koji će održati od 15.-17. rujna! Prijave su u tijeku.

Rezervirajte ovaj datum za jedan od najboljih događaja u gradu kojim ćemo se oprostiti od ljeta i pripremiti naše domove, vikendice, apartmane i okućnice za dugu zimsku sezonu kvalitetnim, trendovskim i personaliziran rješenjima! Vidimo se!