Skip to content
si namjestaj
Si Studio Namještaja
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Kao obiteljska tvrtka, osluškujemo i brinemo se za Vaše potrebe.

Za Vas smo osigurali ponudu najmodernijih artikala namijenjenih svima koji traže kvalitetan namještaj za suvremene interijere. Nudimo Vam najbolji izbor namještaja domaćih i stranih proizvođača.

Sabolić interijeri približit će svijet namještaja po najkonkurentnijim cijenama, upotpunjen izborom raznolikih brandova. Veliki izbor tapeciranog namještaja i dnevnih boravaka pratit će izbor spavaćih soba te stolova i stolaca, uz osiguranu brzu dostavu.

Opremite Vaš suvremeni interijer novim, modernim i kvalitetnim namještajem iz široke ponude domaćih i stranih proizvođača namještaja koju Vam nudimo.

Uvjerite se u konkurentnost naših cijena i kvalitetu koju Vam nudimo.

Novosti

Artboard 1 copy 16
Artboard 1 copy 17

U Si interijerima potražite najudobnije rješenje za spavanje već od 5.999 kn i uživajte u zasluženom odmoru!

Požurite u Si studio namještaja do 30. 9. i iskoristite akciju!

Kvalitetno spavanje baza je zdravog života! Dobro raspoloženje, pozitivna energija i motivacija za dnevne obaveze važne su stavke uvjetovane kvalitetom vašeg sna. Box spring krevet s madracem dimenzija 200×160 garantira vam da ćete se svako jutro naspavani i dobrog raspoloženja ustajati i kretati u novi dan. U Si interijerima potražite najudobnije rješenje za spavanje već od 5.999 kn i uživajte u zasluženom odmoru! Požurite u Si studio namještaja do 30. 9. i iskoristite akciju!

Dnevni je boravak najtoplija prostorija svakog doma, a kauč ili kutna garnitura je centar svakog dnevnog boravka koji okuplja sve članove obitelji. Najbolje mjesto za gledanje filma, druženje s dragim gostima ili dnevni odmor pružit će vam pomno izabrana kutna garnitura. Si studio namještaja zna koliko je važno kutnu garnituru prilagoditi navikama svoje obitelji, zato vam nude izradu po mjeri, razvlačenje i sa spremište za posteljinu. 

Odaberite svoju idealnu garnituru na kojem će cijela obitelj uživati po akcijskoj cijeni već od 5.999 kn do kraja rujna!

 JANKOMIR