Skip to content
greenloft

Moderna svadbena dvorana isprepletena čarobnim zelenilom i svodom žaruljica začiniti će Vaš veliki dan i zagarantirati odlične fotografije koje će biti Vaše vječne foto uspomene.

Dobro uhodani Loft team pobrinut će da sve vaše želje budu ispunjene i da na veliki dan budete opušteni i uživate u atmosferi, ljubavi i dragim ljudima s kojima ste okruženi!

Green Loft je idealna scenografija za Vaše romantično vjenčanje sa stilom!

Green Loft
Green Loft 11

Instagramična svadbena dvorana Green Loft ne nudi samo insta worty cornere, već je cijela svadbena dvorana svojim modernim interijerom i eksterijerom u industrijskom stilu sa cozy momentima, savršena pozadina za fotografije i snimke koje će te gledati mjesecima i godinama nakon vašeg vjenčanja i slavlja.

Za potpuni doživljaj i zabavu do sitnih jutarnjih sati u ponudi imamo GIN & WHISKEY BAR, kutak koji privuče najveći broj gostiju, mjesto gdje se toči, smije i gdje odzvanja: „Cheers“

Green Loft 1

Svi dobro znamo da su detalji bitni, a ukoliko želite da vas od organizacije vjenčanja ne boli glava, Green Loft je mjesto i team za Vaš dan! sim moderne pomno uređene svadbene dvorane za vjenčanje sa stilom, Green Loft nudi i piće dobrodošlice na terasi koju mi volimo zvati zelenom zonom za opuštanje!

Svadbena dvorana Green Loft može očarati do 260 uzvanika i oduševiti ih ambijentom, gastro ponudom i besprijekornom uslugom!