Skip to content
greenloft - Svadbena dvorana Green Loft

Moderna svadbena dvorana isprepletena čarobnim zelenilom i svodom žaruljica začiniti će Vaš veliki dan i zagarantirati odlične fotografije koje će biti Vaše vječne foto uspomene.

Dobro uhodani Loft team pobrinut će da sve vaše želje budu ispunjene i da na veliki dan budete opušteni i uživate u atmosferi, ljubavi i dragim ljudima s kojima ste okruženi!

Green Loft je idealna scenografija za Vaše romantično vjenčanje sa stilom!

Green Loft - Svadbena dvorana Green Loft
Green Loft 11 - Svadbena dvorana Green Loft

Instagramična svadbena dvorana Green Loft ne nudi samo insta worty cornere, već je cijela svadbena dvorana svojim modernim interijerom i eksterijerom u industrijskom stilu sa cozy momentima, savršena pozadina za fotografije i snimke koje će te gledati mjesecima i godinama nakon vašeg vjenčanja i slavlja.

Za potpuni doživljaj i zabavu do sitnih jutarnjih sati u ponudi imamo GIN & WHISKEY BAR, kutak koji privuče najveći broj gostiju, mjesto gdje se toči, smije i gdje odzvanja: „Cheers“

Green Loft 1 - Svadbena dvorana Green Loft

Svi dobro znamo da su detalji bitni, a ukoliko želite da vas od organizacije vjenčanja ne boli glava, Green Loft je mjesto i team za Vaš dan! sim moderne pomno uređene svadbene dvorane za vjenčanje sa stilom, Green Loft nudi i piće dobrodošlice na terasi koju mi volimo zvati zelenom zonom za opuštanje!

Svadbena dvorana Green Loft može očarati do 260 uzvanika i oduševiti ih ambijentom, gastro ponudom i besprijekornom uslugom!