Skip to content
Otvorenje Union drvo Family mall 2 - Union Drvo Adria otvorio salon u Family mallu

Union Drvo Adria otvorio salon u Family mallu

Jedan od regionalnih lidera u izradi vrhunskog namještaja Union Drvo, čiji asortiman krasi neke od vodećih svjetskih hotela, restorana i barova, otvorio je impresivan salon od više od tisuću metara kvadratnih u sklopu Family malla u Zagrebu. 

Na više od tisuću kvadratnih metara izložbenog prostora, možete razgledati i isprobati udobnost jedinstvene kolekcije stolaca, barskih stolaca, fotelja, sofa, baš kao i kvalitetu stolova, vitrina i drugih vrsta namještaja za opremanje interijera i eksterijera.

Novi showroom Union Drvo Adria jedinstveno je mjesto na kojem struka – arhitekti, dizajneri interijera i projektanti, ali i krajnji kupci te zaljubljenici u opremanje doma, mogu svoje ideje i zamisli realizirati u finalni proizvod. Union Drvo, naime, osim velikog izbora raznih modela namještaja nudi i impresivan izbor materijala, šavova te raznih oblika finalne obrade kako bi vaš namještaj bio jedinstven, a samim time i savršeno pristajao prostoru u koji će biti smješten.

– Vrhunska kvaliteta Union Drvo namještaja i tradicija od tri desetljeća, svrstava nas među vodeće brendove za opremu interijera i eksterijera. Naš namještaj možete naći na adresama nekih od najpoznatijih hotela, restorana i barova po cijelom svijetu. A naša jedinstvena prednost je ta što svaku vašu želju možemo realizirati do finalnog proizvoda. Time, uz kvalitetu, dobivate jedinstveni proizvod koji beskompromisno odgovara prostoru koji uređujete – istaknuo je vlasnik Union Drva, Aleksandar Helc prilikom svečanog otvorenja.

Odaberite omiljeni komad namještaja i oblikujte ga prema vlastitoj želji za udobnost doma, poslovnog prostora, vrta ili wellness zone. Union Drvo Adria projektni tim pomoći će vam da dođete do jedinstvenog rješenja čija će kvaliteta i estetika osigurati dugoročno uživanje u udobnosti i dizajnu prostora koji opremate.