Skip to content

Dani knjige u Family mallu! Pronađi svoje novo najdraže štivo i ne propustite veliku rasprodaju knjiga već od 5 kn!

Znamo koliko je kvalitetno štivo važno za razvijanje mašte i kreativnosti od najmlađeg doba. Sigurni smo da i sami pamtite slikovnice i knjige u kojima ste po prvi puta pročitali svoje omiljene priče, upoznali najdraže likove ili naučili nešto novo. Osim u ključnoj ranoj fazi, knjige su nam kroz cijeli život nepresušan izvor novih informacija, inspiracije i kratki bijeg od realnosti koji nam je ponekad jako potreban. Osim za nas same, knjige predstavljaju i idealan poklon za dragu osobu koji nikada ne izlazi iz mode, a nema boljeg vremena za darivanje od prosinca!

U sklopu Božićnog grada Family malla možete potražiti i knjige za sebe, svoje mališane ili kao poklon za bližnje! U periodu od 4. 12. do 6. 1. pripremamo Dane knjige na ukupno 1.500m2 izložbenog prostora unutar centra i u šatoru na drugom ulazu. Na Danima knjige pronaći ćete izlagače kao što su VBZ, Znanje, Školska knjiga, Felix liber, Begen izdavaštvo, Leo commerce, Mozaik knjiga, 24 sata te preko 20 različitih nakladnika. U šatoru na stražnjem parkingu čeka vas velika rasprodaja knjiga na kojoj možete pronaći knjige po cijeni već od 5 kn. Veliki naglasak stavljen je na knjige za najmlađe pa očekujte mnoštvo naslova koji će razveseliti vaše mališane, a sigurno smo da ćete pronaći i nešto za sebe!

U navedenom periodu u sklopu Dana knjige očekuju vas brojni eventi, promocije, zabavne radionice i predstavljanja raznih knjiga. Prilikom svake kupnje dobivate voucher za Amazingu i iGRANDiU s kojima je nezaboravna igra zagarantirana.

tlocrt - Dani knjige u Family mallu! Pronađi svoje novo najdraže štivo i ne propustite veliku rasprodaju knjiga već od 5 kn!

Odvojite vrijeme za obitelj i posjetite Family mall! Prošećite centrom, izaberite nove naslove za vaše police, doživite magičnu atmosferu Božićnog grada, slikajte se s djedicom, uživajte u adventskoj ponudi Food Truck festivala i uživajte u klizanju.

Vidimo se u Family mallu!
#itsallaboutfamily