Skip to content
union naslovna - Union drvo u Family mallu - uz vrhunski namještaj stvorite jedinstveni ugođaj u svojim domovima!

Union drvo u Family mallu – uz vrhunski namještaj stvorite jedinstveni ugođaj u svojim domovima!

Lider u HoReCa i home opremanju Union Drvo otvara salon u Family mallu, a svi ljubitelji prepoznatljivog i jedinstvenog stila sada će komadima kvalitetnog namještaja ovog brenda moći opremati i svoje domove! 
Union Drvo brend ima već tri desetljeća dugu tradiciju u HoReCa i home opremanju i može se pohvaliti  namještajem visoke kvalitete, unikatnog izgleda i velike udobnosti.
union drvo 1 e1671110780812 - Union drvo u Family mallu - uz vrhunski namještaj stvorite jedinstveni ugođaj u svojim domovima!
Njihov proizvodni program uključuje tradicionalne stolice i stolice od pravog drveta, preko kolekcije modernih tapeciranih stolica s kombinacijom materijala i završnih obrada po izboru kupca. Zatim sofe, fotelje, klupe, koje se također proizvode kao “tailor made – custom made” jedinstveni komadi. 

Asortiman stolova nudi velike mogućnosti kombiniranja baza i ploča od raznolikih materijala, kako prirodnih, tako i materijala pogodnih za vanjsku upotrebu s visokom izdržljivošću na sve vremenske uvjete. 
Outdoor asortiman se nadovezuje s kompletnom ponudom – od stolica, stolova, garnitura, opreme za bazen i spa centar kao i suncobrana.
union-drvo-7

Union Drvo namještaj za interijere je u svemu custom made čime pruža mogućnost izbora boja, konstrukcije, kao i vrste i boje materijala za tapeciranje, dok je kod ploča stolova i ugradbenih solucija moguće birati dimenzije, materijale i završnu obradu.

Union Drvo namještaj oživljava vaš prostor na poseban način i čini ga jedinstvenim, udobnim i toplim.

union-drvo-6