Skip to content
Links
Links
RADNO VRIJEME
Pon.-Sub.: 10:00-20:00h

Ned.: 10:00-18:00h

LOKACIJA
Prizemlje

Links svoje poslovanje temelji od davne 2001. godine, a danas broji 13 poslovnica diljem Hrvatske. Ističe se širokom paletom kvalitetnih proizvoda proizašlih iz pametne tehnologije, originalnim rješenjima i brzom uslugom. Links poslovnica u Family fun and home Mallu svojim kupcima omogućuje DODIR PAMETNE TEHNOLOGIJE.

Links poznat kao nacionalni lider u prodaji računala napravio je korak dalje u razvoju proširujući asortiman pametnim uređajima koji se međusobno povezuju, olakšavaju svakodnevicu i štede vrijeme. Asortiman Linksa obuhvaća cijeli eko sustav s proizvodima za dom, obitelj, posao, društvene aktivnosti i hobi.

Svaka osoba može pronaći nešto za sebe unutar široke ponude u kojoj se nalazi: vrhunska informatička zona, audio, video i TV asortiman, bijela tehnika te veliki i mali kućanski aparati.

Posebna vrijednost Linksa je iznimno educiran kadar koji je kupcima na raspolaganju unutar svakog pojedinog djela asortimana te je spreman pomoći stručnim savjetima prilikom odluke o kupnji.

Opremljena velikim izborom demo uređaja koji se mogu odmah isprobati, Links poslovnica predstavlja izbor br.1 za sve ljubitelje pametne tehnologije.

Novosti

Artboard 1 copy 18

Vijest koja će razveseliti sve ljubitelje igrica – laptop s kojim možeš igrati punim gasom trenutno je na popustu u Linksu! Acer Nitro 5 ističe se grafičkim procesorima koji osiguravaju najbolje performanse, masovnom pohranom i maksimalnom brzinom. Sa redovnih 7.599 kn trenutno ga možeš pronaći za 6.999 kn u Linksu, a akcija vrijedi do 19. 9. ili do isteka zaliha. Uštedi 1.000 kn i uživaj u slobodi igranja gdje god poželiš!

Artboard 1 copy 19

Omiljeni pomoćnik u kući koji olakšava svako pospremanje i štedi dragocjeno vrijeme! Robotski usisavač iROBOT ROOMBA 676 sa redovnih 2.699 kn trenutno je snižen na 1.499 kn! Uštedite 1.200 kn i iskoristite popust do 19. 9. ili do isteka zaliha! Pustite Roombu da odradi čišćenje, a vi se prepustite uživanju u slobodnom vremenu s obitelji!

Artboard 1 copy 20

Poco smartphone već od 1.149 kn potraži u Linksu do 19. 9. ili do isteka zaliha! Poco telefoni opremljeni su vrhunskim kamerama, odličnom memorijom, izdržljivom baterijom i dvostrukim zvučnicima. Lako ćete postati fan ovih jednostavnih, dobro opremljenih smartphonea!

Artboard 1 copy 21

Dva u jedan, Samsung perilica i sušilica rublja idealna je za manje prostore! Iskoristite prostor pametno, a i pranje i sušenje rublja smjestite u jedan uređaj prepoznatljive kvalitete! Na Samsung WD80T4046EE perilici/sušilici trenutno u Linksu možete uštediti 1.500 kn jer je umjesto redovnih 4.999 kn snižena na 3.499 kn do 19. 9. ili do isteka zaliha!

 JANKOMIR