Skip to content
LINKS cover - Links
Links

RADNO VRIJEME

Pon.-Sub.:
10:00-20:00h

Ned.:
10:00-18:00h

Lokacija

Prizemlje
> Prikaži na mapi

Links

Links svoje poslovanje temelji od davne 2001. godine, a danas broji 16 poslovnica diljem Hrvatske. Ističe se širokom paletom kvalitetnih proizvoda proizašlih iz pametne tehnologije, originalnim rješenjima i brzom uslugom. Links poslovnica u Family fun and home Mallu svojim kupcima omogućuje DODIR PAMETNE TEHNOLOGIJE.

Links poznat kao nacionalni lider u prodaji računala napravio je korak dalje u razvoju proširujući asortiman pametnim uređajima koji se međusobno povezuju, olakšavaju svakodnevicu i štede vrijeme. Asortiman Linksa obuhvaća cijeli eko sustav s proizvodima za dom, obitelj, posao, društvene aktivnosti i hobi.

Svaka osoba može pronaći nešto za sebe unutar široke ponude u kojoj se nalazi: vrhunska informatička zona, audio, video i TV asortiman, bijela tehnika te veliki i mali kućanski aparati.

Posebna vrijednost Linksa je iznimno educiran kadar koji je kupcima na raspolaganju unutar svakog pojedinog djela asortimana te je spreman pomoći stručnim savjetima prilikom odluke o kupnji.

Opremljena velikim izborom demo uređaja koji se mogu odmah isprobati, Links poslovnica predstavlja izbor br.1 za sve ljubitelje pametne tehnologije.